Çözüldü WSReborn Disable ShouldWait Level ve Hold position radius nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Görseldeki:
  • Disable ShouldWait Level.
  • Hold position radius.
Bu 2 ayar ne işe yarıyor? Bilgisi olan var mı acaba? Forumda yanlış bilmiyorsam 2 rehber var ve bu iki rehberde, bu ayarların ne işe yaradığını gösteren bir açıklama yok. Bu ayarların sözü bile geçmiyor. Ne işe yaradığını bilmeden, bu ayarları ellemek de istemiyorum ama daha insancıl bir şekilde kite atması için enabled humanizer dışında, bu ayarlarda bununla alakası var mı? Merak ediyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

orb misc.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bayağıdır kullanmıyorum, oyunu da oynamıyorum ancak yanlış hatırlamıyorsam shouldWaitLevel ayarı farkettiyseniz oyun ilk başladığında farm keserken daha az kaçırmak için bekliyor, onun kaç seviyeye kadar devam edeceğinin ayarı. Hold position radius ise mouse imlecini karakterin üstüne ne mesafede getirdiğinizde karakterin duracağının ayarı, mesela rengar oynarken çalıda scriptle hareketsiz durmak için bunun ayarını yapmak gerekiyor, yoksa yürümeye başlıyor :)
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bayağıdır kullanmıyorum, oyunu da oynamıyorum ancak yanlış hatırlamıyorsam shouldWaitLevel ayarı farkettiyseniz oyun ilk başladığında farm keserken daha az kaçırmak için bekliyor, onun kaç seviyeye kadar devam edeceğinin ayarı. Hold position radius ise mouse imlecini karakterin üstüne ne mesafede getirdiğinizde karakterin duracağının ayarı, mesela rengar oynarken çalıda scriptle hareketsiz durmak için bunun ayarını yapmak gerekiyor, yoksa yürümeye başlıyor :)

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...