Çözüldü WSreborn dodge sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Adsız.png

canlar ornek veriyorum naut q sünde burda sıkıntılı bi durum varmı asla dodgelemiyor ornek olarak bunu verdim kai sa w thresh q fln görmüyor default denedim ardından lefsspace nin cnfg kurdum gene de dodge atmıyor

Çözüm
Beyler sorun evade 2,0 ı seçmekle alakalıymış ozel oyunda denedik düzeldi onu seçmeyince hiç sıkıntı yok dodge ayarıda güzel calısıyor diger ayarlarda güzelce calısıyor
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kesinlikle ben de anlayamadım neden evade çalışmıyor, şimdi bir oyuna daha giriyorum yeni ayarlarlarla bir gelişme elde edersem burayı düzenleyeceğim.

Helal KeĞ
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
düzelmesi gerekiyor aga evade ayaları falan daha tam oturmamış kendi görüşürüm ama kombo ayarları falan iyi şuanlık lbreborn daha iyi gibi

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kesinlikle ben de anlayamadım neden evade çalışmıyor, şimdi bir oyuna daha giriyorum yeni ayarlarlarla bir gelişme elde edersem burayı düzenleyeceğim.
Evade seçimi yapmayın arkadaşlar tuş atamalarını değiştirin sadece space ve v atamaları ve evade üzerinde onları space ve v harici rastgele tuşlara atayın iyi oyunlar

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
LPReborn şuanlık bana daha da cazip geliyor açıkçası, yakın bir zamanda güncelleme ile düzelir ve WSReborn'a geçeriz.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evade seçimi yapmayın arkadaşlar tuş atamalarını değiştirin sadece space ve v atamaları ve evade üzerinde onları space ve v harici rastgele tuşlara atayın iyi oyunlar
oyle olmuyor işte yinede bazı heroları dodgelamıyor
Post automatically merged:

varus q suda dodgelamıyor

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
arkadaşlar script göremediği skili dodge atamıyor bunu lprebornda da biliyorsunuzdur.
Ama Ben 3 oyun oynadım Gayette Güzel Dodge Atıyor.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
arkadaşlar script göremediği skili dodge atamıyor bunu lprebornda da biliyorsunuzdur.
Ama Ben 3 oyun oynadım Gayette Güzel Dodge Atıyor.
kral basit goremedimiz bi hata var ama anlamadım lbrebornda ilk cıktıgında configleri yada lbreborn dosyasını silip tekrar inject edince düzeliyordu suan deniyorum düzelmiyor

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Beyler sorun evade 2,0 ı seçmekle alakalıymış ozel oyunda denedik düzeldi onu seçmeyince hiç sıkıntı yok dodge ayarıda güzel calısıyor diger ayarlarda güzelce calısıyor

Çözüm
ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
arkadaşımızla denedik Ve Evade'ye ellememenizi öneririz bikere seçtiğinizde bile artık hiç bir skill dodgelemiyor o yüzden dosyaları silip tekrardan sc yi yüklemelisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...