Evade seçimi yapmayın arkadaşlar tuş atamalarını değiştirin sadece space ve v atamaları ve evade üzerinde onları space ve v harici rastgele tuşlara atayın iyi oyunlarKesinlikle ben de anlayamadım neden evade çalışmıyor, şimdi bir oyuna daha giriyorum yeni ayarlarlarla bir gelişme elde edersem burayı düzenleyeceğim.
oyle olmuyor işte yinede bazı heroları dodgelamıyorEvade seçimi yapmayın arkadaşlar tuş atamalarını değiştirin sadece space ve v atamaları ve evade üzerinde onları space ve v harici rastgele tuşlara atayın iyi oyunlar
bende bazı herolar deil hiçbirini dodgelemiyor .doyle olmuyor işte yinede bazı heroları dodgelamıyor
Post automatically merged:
varus q suda dodgelamıyor
kral basit goremedimiz bi hata var ama anlamadım lbrebornda ilk cıktıgında configleri yada lbreborn dosyasını silip tekrar inject edince düzeliyordu suan deniyorum düzelmiyorarkadaşlar script göremediği skili dodge atamıyor bunu lprebornda da biliyorsunuzdur.
Ama Ben 3 oyun oynadım Gayette Güzel Dodge Atıyor.
oyunda eklermisin beni ismim neyansegkral basit goremedimiz bi hata var ama anlamadım lbrebornda ilk cıktıgında configleri yada lbreborn dosyasını silip tekrar inject edince düzeliyordu suan deniyorum düzelmiyor
arkadaşımızla denedik Ve Evade'ye ellememenizi öneririz bikere seçtiğinizde bile artık hiç bir skill dodgelemiyor o yüzden dosyaları silip tekrardan sc yi yüklemelisinizBeyler sorun evade 2,0 ı seçmekle alakalıymış ozel oyunda denedik düzeldi onu seçmeyince hiç sıkıntı yok dodge ayarıda güzel calısıyor diger ayarlarda güzelce calısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?