dc : hugowave0
Onaylı Üye
Script sadece bazı yapılması zor olan şeyleri yapmanızda aracı olur oyunu tamamen oynayamaz veya hasar tradeleri için ayarlanmış özel bir yapay zekaya sahip değildir öngörüşüde biryere kadardır,burada sizin harass tuşuna farklı skill combo tuşuna farklı skill vermeniz halinde skillshotlara göre giriş yapabilirsiniz bu sizin trade almanıza yardımcı olacaktır.Script açıkken bile hâlâ tam anlamıyla oynanmıyor. Takır takır vuracak bir ayar falan var mı yoksa ben mi yeteneksizim? @Adc Main'in configini kullanıyorum.
Hangi karakterde yaşıyorsun bu sorunu?
config dosyasını silip tekrar denermısın
samira,vayne,kalista
denedim fakat olmadı
sorun bende anlaşıldı .d
samira ile mesela çok saçma takaslara giriyor, hani nasıl desem aman aman bi oynayış yok dodge hariç. Space basılı tutuyorum çok iyi combo atıyor güzel hoş fakat kesebileceği bir hero ya değilde ilk başta kesemeyeceği heroya deniyor örneğin ; 100 canlı vayne yerine full can mundo ya combo atıyorConfigi silip yüklemek bir çözüm değil çünkü problem configte değil zaten hocam estağfurullah sorun sen de değil fakat nerelerde problem yaşıyorsun ayarlarını falan mı bilmiyorsun yoksa başka bir şey mi var eğer biraz daha açarsan yardımcı olayım
TargetSelector'den lowest health seçeneğini seçerek dener misin maçlarında en az canlı rakiplere odaklanacak mı bakalım bisamira ile mesela çok saçma takaslara giriyor, hani nasıl desem aman aman bi oynayış yok dodge hariç. Space basılı tutuyorum çok iyi combo atıyor güzel hoş fakat kesebileceği bir hero ya değilde ilk başta kesemeyeceği heroya deniyor örneğin ; 100 canlı vayne yerine full can mundo ya combo atıyor
bi deneyim tekrar yazacağımTargetSelector'den lowest health seçeneğini seçerek dener misin maçlarında en az canlı rakiplere odaklanacak mı bakalım bi
lanede oynuyor fakat tf de çok saçmaTargetSelector'den lowest health seçeneğini seçerek dener misin maçlarında en az canlı rakiplere odaklanacak mı bakalım bi
Hocam tf de least attacka çekeceksiniz yani ben her zaman least attackta oynarım hiçbir problem yaşamadım bir de targetselectorden şey yaptınız mı karşıya göre öncelik ayarladınız mı 1-5 aralığında bir şamp targetlanma aralığı var yalanede oynuyor fakat tf de çok saçma
şamp targetlanma çok sıkıntı keseceğin adama 1 hit vursan keseceksin ama bırakıp diğerinr vuruyorHocam tf de least attacka çekeceksiniz yani ben her zaman least attackta oynarım hiçbir problem yaşamadım bir de targetselectorden şey yaptınız mı karşıya göre öncelik ayarladınız mı 1-5 aralığında bir şamp targetlanma aralığı var ya
Hocam ben least attackla oynuyorum hiç sıkıntı olmadı gerektiği zaman sol tıkla kendiniz seçmeniz lazım böyle yanişamp targetlanma çok sıkıntı keseceğin adama 1 hit vursan keseceksin ama bırakıp diğerinr vuruyor
aynen o iyiHocam ben least attackla oynuyorum hiç sıkıntı olmadı gerektiği zaman sol tıkla kendiniz seçmeniz lazım böyle yani
seçiyorum onları ama halen bir garip neyse böyle kalsın yapacak bir şey yokHocam tf de least attacka çekeceksiniz yani ben her zaman least attackta oynarım hiçbir problem yaşamadım bir de targetselectorden şey yaptınız mı karşıya göre öncelik ayarladınız mı 1-5 aralığında bir şamp targetlanma aralığı var ya
Script sadece bazı yapılması zor olan şeyleri yapmanızda aracı olur oyunu tamamen oynayamaz veya hasar tradeleri için ayarlanmış özel bir yapay zekaya sahip değildir öngörüşüde biryere kadardır,burada sizin harass tuşuna farklı skill combo tuşuna farklı skill vermeniz halinde skillshotlara göre giriş yapabilirsiniz bu sizin trade almanıza yardımcı olacaktır.Script açıkken bile hâlâ tam anlamıyla oynanmıyor. Takır takır vuracak bir ayar falan var mı yoksa ben mi yeteneksizim? @Adc Main'in configini kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?