Çözüldü WSReborn düzgün çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dc : hugowave0
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Script açıkken bile hâlâ tam anlamıyla oynanmıyor. Takır takır vuracak bir ayar falan var mı yoksa ben mi yeteneksizim? @Adc Main'in configini kullanıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Script açıkken bile hâlâ tam anlamıyla oynanmıyor. Takır takır vuracak bir ayar falan var mı yoksa ben mi yeteneksizim? @Adc Main'in configini kullanıyorum.
Script sadece bazı yapılması zor olan şeyleri yapmanızda aracı olur oyunu tamamen oynayamaz veya hasar tradeleri için ayarlanmış özel bir yapay zekaya sahip değildir öngörüşüde biryere kadardır,burada sizin harass tuşuna farklı skill combo tuşuna farklı skill vermeniz halinde skillshotlara göre giriş yapabilirsiniz bu sizin trade almanıza yardımcı olacaktır.
Veteriner Hekim
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
samira ile 38 maç 35 win var bende configini sil yeniden oraya at veya sende sorun var xd

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sc'yi antrenman modunda test edip, alışıp ondan sonra normal oyunlara girmeni tavsiye ederim, bir çok ayarı kendi oynayış tarzına göre ayarlayabilirsin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Configi silip yüklemek bir çözüm değil çünkü problem configte değil zaten hocam estağfurullah sorun sen de değil fakat nerelerde problem yaşıyorsun ayarlarını falan mı bilmiyorsun yoksa başka bir şey mi var eğer biraz daha açarsan yardımcı olayım
samira ile mesela çok saçma takaslara giriyor, hani nasıl desem aman aman bi oynayış yok dodge hariç. Space basılı tutuyorum çok iyi combo atıyor güzel hoş fakat kesebileceği bir hero ya değilde ilk başta kesemeyeceği heroya deniyor örneğin ; 100 canlı vayne yerine full can mundo ya combo atıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
samira ile mesela çok saçma takaslara giriyor, hani nasıl desem aman aman bi oynayış yok dodge hariç. Space basılı tutuyorum çok iyi combo atıyor güzel hoş fakat kesebileceği bir hero ya değilde ilk başta kesemeyeceği heroya deniyor örneğin ; 100 canlı vayne yerine full can mundo ya combo atıyor
TargetSelector'den lowest health seçeneğini seçerek dener misin maçlarında en az canlı rakiplere odaklanacak mı bakalım bi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
lanede oynuyor fakat tf de çok saçma
Hocam tf de least attacka çekeceksiniz yani ben her zaman least attackta oynarım hiçbir problem yaşamadım bir de targetselectorden şey yaptınız mı karşıya göre öncelik ayarladınız mı 1-5 aralığında bir şamp targetlanma aralığı var ya

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam tf de least attacka çekeceksiniz yani ben her zaman least attackta oynarım hiçbir problem yaşamadım bir de targetselectorden şey yaptınız mı karşıya göre öncelik ayarladınız mı 1-5 aralığında bir şamp targetlanma aralığı var ya
şamp targetlanma çok sıkıntı keseceğin adama 1 hit vursan keseceksin ama bırakıp diğerinr vuruyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
seçiyorum onları ama halen bir garip neyse böyle kalsın yapacak bir şey yok

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Script sadece bazı yapılması zor olan şeyleri yapmanızda aracı olur oyunu tamamen oynayamaz veya hasar tradeleri için ayarlanmış özel bir yapay zekaya sahip değildir öngörüşüde biryere kadardır,burada sizin harass tuşuna farklı skill combo tuşuna farklı skill vermeniz halinde skillshotlara göre giriş yapabilirsiniz bu sizin trade almanıza yardımcı olacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...