her ikisini de destekliyor kankam ve her ikisinde de gayet stabil şekilde oynanıyor buraya konu açıp sormadan önce keşke bi tierlist konuma baksaydın orada paylaştım heroları çalışıp çalışmadığını da anlardın zaten her neyse sorun cevaplanmıştır umarımArkadaşlar WSReborn Elise ve Viego destekliyor mu ve iyi oluyor mu deneyen var mı acaba rankedda denicem ona göre
her ikisini de destekliyor kankam ve her ikisinde de gayet stabil şekilde oynanıyor buraya konu açıp sormadan önce keşke bi tierlist konuma baksaydın orada paylaştım heroları çalışıp çalışmadığını da anlardın zaten her neyse sorun cevaplanmıştır umarımArkadaşlar WSReborn Elise ve Viego destekliyor mu ve iyi oluyor mu deneyen var mı acaba rankedda denicem ona göre
teşekkürler öyle bir konu olduğunu bilmiyordum forumda arattım ama teker teker arattıgım için bulamadım sanırım sağol bakacagım sımdıher ikisini de destekliyor kankam ve her ikisinde de gayet stabil şekilde oynanıyor buraya konu açıp sormadan önce keşke bi tierlist konuma baksaydın orada paylaştım heroları çalışıp çalışmadığını da anlardın zaten her neyse sorun cevaplanmıştır umarım
bir şey değil dostumteşekkürler öyle bir konu olduğunu bilmiyordum forumda arattım ama teker teker arattıgım için bulamadım sanırım sağol bakacagım sımdı