Uzman Üye
Eline sağlık hocam
bana ayarlarını söyleyebilir misin rica etsembende öyle bir problem yok hocam 4 maç attım yuksek eloda yediğim skill yoktu yani oyunda yediğin skill varsa evade kısmından o yediğin skilli seçip force fast evade varsa tikleyebilirsin veya high falan yapabilrsin.
bence piyasadaki çoğu evadeden daha iyi dodge atıyor.
kesinlikle katılıyorumbende öyle bir problem yok hocam 4 maç attım yuksek eloda yediğim skill yoktu yani oyunda yediğin skill varsa evade kısmından o yediğin skilli seçip force fast evade varsa tikleyebilirsin veya high falan yapabilrsin.
bence piyasadaki çoğu evadeden daha iyi dodge atıyor.
Neler değiştirdiniz hocam?Arkadaşlar configi biraz güncelledim tekrar indiriniz lütfen.
configle denedim şimdi config sildim default ayarlarla deneyeceğim deneyimimi paylaşırım, emeğine sağlık bu aradaArkadaşlar configi biraz güncelledim tekrar indiriniz lütfen.
biraz derken sadece evade kısmı için bir güncellememi yoksa karakterler üzerinden oynamada yapıldımı ?Arkadaşlar configi biraz güncelledim tekrar indiriniz lütfen.
hepsi orbwalker evade awarness drawlar karakterler değiştirdim yenisini indirbiraz derken sadece evade kısmı için bir güncellememi yoksa karakterler üzerinden oynamada yapıldımı ?
çoğu şeyi dostum evade iyileştirdim orbwalker karakter ayarları gereksiz drawları vs. kapattım falan filan indirin göreceksinizNeler değiştirdiniz hocam?
configde basıyor basmasını istediğin skilleri defensive kısmından qss item seçerek skillleri ona göre ayarlayabilirsinqss basmiyor knk nasil ayarlarz
yes just change eavde key for urselfJust change the keys and im fine?
i dont understand turkey that good.
okay thanks mate.yes just change eavde key for urself