hello i want show on dame E kalistar , where on @emralbyrk
idk manhello i want show on dame E kalistar , where on @emralbyrk
how turn on off broidk man
usta eline saglık harbiden güzel bir config olmus kullanıcak arkadaslara tavsiye edebilirm hersey ayarlanmıs (EFSANE)Config sahibi @LeftSpace (KENDİM EDİTLEYİP SİZLERE SUNUYORUM (14.01.2023)
Eski configi silip yenisini yükleyiniz. Güncellenmiştir, Dodge problemi olacağını sanmıyorum. Dodge tuşunu ezevade kısmından istediğiniz tuş yapabilirsiniz aç kapa tuşunu.
Nasıl Kurulur ?
C:\wsreborn\config
içindekileri silip rarın içindekileri atın.
(DODGE ATMIYORSA OKU)
1- YÖNTEM: Evade 2.0 I seçtikten sonra dodge atmıyor ise Evade 2.0 Kısmından Spell usage kısmının olduğundan emin olun. eğer ki yoksa evade 2.0 seçili bir şekilde oyundan çık gir yapın gelecektir.
2- YÖNTEM: Yuvarlak içine aldığım keybindleri rastgele tuşa atayın asla açık olmasın bütün skillere dodge atmasını istiyorsanız.
Gene atmıyor ise skillshots kısmından dodgelamadığı skilli bulup enable tikli değilse tikleyin tikliyse dangerous u tikleyin ve medium sa mesela high yapın extreme çekmenizi önermem flash falan atabiliyor genelde extreme skiller malp r amumu r gibi ultiler.
Ekli dosyayı görüntüle 83498
---------------------------------------
HOW TO INSTALL?
delete the files in it and discard the files in the zip
YENI CFG 20.01.2023Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vt:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
some vid with this cfg:
teşekkür ederimusta eline saglık harbiden güzel bir config olmus kullanıcak arkadaslara tavsiye edebilirm hersey ayarlanmıs (EFSANE)
çarp olayı nasıl anında atabiliyormuConfig sahibi @LeftSpace (KENDİM EDİTLEYİP SİZLERE SUNUYORUM (14.01.2023)
Eski configi silip yenisini yükleyiniz. Güncellenmiştir, Dodge problemi olacağını sanmıyorum. Dodge tuşunu ezevade kısmından istediğiniz tuş yapabilirsiniz aç kapa tuşunu.
Nasıl Kurulur ?
içindekileri silip rarın içindekileri atın.
(DODGE ATMIYORSA OKU)
1- YÖNTEM: Evade 2.0 I seçtikten sonra dodge atmıyor ise Evade 2.0 Kısmından Spell usage kısmının olduğundan emin olun. eğer ki yoksa evade 2.0 seçili bir şekilde oyundan çık gir yapın gelecektir.
2- YÖNTEM: Yuvarlak içine aldığım keybindleri rastgele tuşa atayın asla açık olmasın bütün skillere dodge atmasını istiyorsanız.
Gene atmıyor ise skillshots kısmından dodgelamadığı skilli bulup enable tikli değilse tikleyin tikliyse dangerous u tikleyin ve medium sa mesela high yapın extreme çekmenizi önermem flash falan atabiliyor genelde extreme skiller malp r amumu r gibi ultiler.
Ekli dosyayı görüntüle 83498
---------------------------------------
HOW TO INSTALL?
delete the files in it and discard the files in the zip
YENI CFG 20.01.2023Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vt:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
some vid with this cfg:
atarçarp olayı nasıl anında atabiliyormu
bilmiyorum en günceli bu mu ama dene hepsini işteHocam emeğinize sağlık. Mutlaka deneyeceğim. En günceli bu mu WSReborn için?