Bu sürümde çalışmıyor Windows 10'a geçmen lazım problem versiyonundan kaynaklı crash atması dediğimi yaparsan problem çözülürWin 11 22H2 olarak geçiyor "winver" şeklinde çalıştır yaptığım taktirde.
Post automatically merged:
Win 10 bir bilgisayar daha var dediğin olabilir çünkü onda hiç sorunsuz çalışıyor.
Win 11 22H2 olarak geçiyor "winver" şeklinde çalıştır yaptığım taktirde.Windows sürümün ve versiyonun nedir
Win 10 bir bilgisayar daha var dediğin olabilir çünkü onda hiç sorunsuz çalışıyor.yönetici falan açmayı dene veya oyuna girmedne önce aç
windows 11se uğraşma, çalışmıyor diye biliyorum.
Bu sürümde çalışmıyor Windows 10'a geçmen lazım problem versiyonundan kaynaklı crash atması dediğimi yaparsan problem çözülürWin 11 22H2 olarak geçiyor "winver" şeklinde çalıştır yaptığım taktirde.
Win 10 bir bilgisayar daha var dediğin olabilir çünkü onda hiç sorunsuz çalışıyor.
Monster Tulpar ile oynuyorum mecburen, Triton 500 kenarda atıl vaziyette kalacak. 250-300 GB boyutunda oyun arşivi şimdi baştan indirilmez..Bu sürümde çalışmıyor Windows 10'a geçmen lazım problem versiyonundan kaynaklı crash atması dediğimi yaparsan problem çözülür
Bu konudan bakabilirsin istediğin sürüme de format atarsın:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
windows 11 sürümü açmıyor windows 10 a geçersen düzelirBeyler scripti açıyorum Oyun Penceresi <Enter> bölümüne geldikten sonra oyun ekranına geri dönüş yaptığımda Lol kapanıyor yardımcı olabilecek var mı?
Diğer arkadaşların yazdıklarını denedim, pencere modu vs. olsun. Ancak herhangi bir değişiklik olmadı, Windows sürümü benim için sanırım kesin çözüm.hallettiniz mi
win 11 se işin yaşBeyler scripti açıyorum Oyun Penceresi <Enter> bölümüne geldikten sonra oyun ekranına geri dönüş yaptığımda Lol kapanıyor yardımcı olabilecek var mı?
internette çözümü vardır belki amaWin 11 22H2 olarak geçiyor "winver" şeklinde çalıştır yaptığım taktirde.
Öneri gelirse bakarım şuan için benim sorunum kendi imkanlarım dahilinde hem çözüldü hem çözümsüz kaldı.win 11 se işin yaş
internette çözümü vardır belki ama
Biraz daha açıklayıcı olur musunuz sorununuz çözüldü mü? Çözüldü ise nasıl çözdüğünüzü yazarsanız diğer arkadaşlar aynı sorunu yaşarsa yardımcı olabilir.Öneri gelirse bakarım şuan için benim sorunum kendi imkanlarım dahilinde hem çözüldü hem çözümsüz kaldı.![]()