kanka CC Açıksa Dodgelemez onları sadece morg q sü falan engellerWSReborn bütün evade ayarlarını karşı heroların skill ayarlarıı extreme yaptığım halde skilleri dodgelemiyor. Ne yapmam gerekiyor sizde de böyle bi sorun varmı. Rage bi evade istiyorum bütün skilleri yiyor en basitinden jinx w sünü yiyor, Corki R sini yiyor, Rumble E sini yiyor, Lee Sin Q sunu yiyor.
configi yeniden yüklemeyi denedinmiWSReborn bütün evade ayarlarını karşı heroların skill ayarlarıı extreme yaptığım halde skilleri dodgelemiyor. Ne yapmam gerekiyor sizde de böyle bi sorun varmı. Rage bi evade istiyorum bütün skilleri yiyor en basitinden jinx w sünü yiyor, Corki R sini yiyor, Rumble E sini yiyor, Lee Sin Q sunu yiyor.
config i silip yüklemen işe yarayabilirWSReborn bütün evade ayarlarını karşı heroların skill ayarlarıı extreme yaptığım halde skilleri dodgelemiyor. Ne yapmam gerekiyor sizde de böyle bi sorun varmı. Rage bi evade istiyorum bütün skilleri yiyor en basitinden jinx w sünü yiyor, Corki R sini yiyor, Rumble E sini yiyor, Lee Sin Q sunu yiyor.
WSReborn bütün evade ayarlarını karşı heroların skill ayarlarıı extreme yaptığım halde skilleri dodgelemiyor. Ne yapmam gerekiyor sizde de böyle bi sorun varmı. Rage bi evade istiyorum bütün skilleri yiyor en basitinden jinx w sünü yiyor, Corki R sini yiyor, Rumble E sini yiyor, Lee Sin Q sunu yiyor
Silip tekrar yuklediginde sorun cozulur dostum banada oldu aynısı veya ayarları düzeltmeyi denemelisin iyi günler dilerimWSReborn bütün evade ayarlarını karşı heroların skill ayarlarıı extreme yaptığım halde skilleri dodgelemiyor. Ne yapmam gerekiyor sizde de böyle bi sorun varmı. Rage bi evade istiyorum bütün skilleri yiyor en basitinden jinx w sünü yiyor, Corki R sini yiyor, Rumble E sini yiyor, Lee Sin Q sunu yiyor.
bende bu olay var ya bunu nasıl kapatıyoruz evade on yazması lazım normalde ama cc yazıyor ayarlardan falan da bulamadım normal halinikanka CC Açıksa Dodgelemez onları sadece morg q sü falan engeller
dostum "U" tuşuna basarak "evade CC" açıp kapatabilirsin. Eğer "K" tuşuna basarsan da genel olarak evadeyi açıp kapatırsın.bende bu olay var ya bunu nasıl kapatıyoruz evade on yazması lazım normalde ama cc yazıyor ayarlardan falan da bulamadım normal halini
Kanka evade kısmında ayarlıyosun onu en üstte falan olması lazım ismini tam hatırlamıyorum şuan 4 seçenek var en üstteki olması lazım 4 gündür kullanmadım pcye oturmadım antrenman modunda dene kanka hepsini ben ccyi kullanıyorum genelde morg q lux q falan sersemletçek şeyleri dodgelemesi daha iyi diğer türlü hepsini dodgeliyo orman oynadıgım için adamın yanına gidemiyorum her skili dodgelediği için CC kullanmak daha iyibende bu olay var ya bunu nasıl kapatıyoruz evade on yazması lazım normalde ama cc yazıyor ayarlardan falan da bulamadım normal halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?