Çözüldü WSReborn evade çalışmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
WSReborn bütün evade ayarlarını karşı heroların skill ayarlarıı extreme yaptığım halde skilleri dodgelemiyor. Ne yapmam gerekiyor sizde de böyle bi sorun varmı. Rage bi evade istiyorum bütün skilleri yiyor en basitinden jinx w sünü yiyor, Corki R sini yiyor, Rumble E sini yiyor, Lee Sin Q sunu yiyor.

Çözüm
Ping menüsünün açık olduğundan emin olun, oyunu tam ekran açarsanız daha stabil çalışabilir, eski dx9 modunu açın( bu mod sadece fps içindir fakat belki size bir faydası olabilir)i olmadı configi sil yükle yapın.
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ping menüsünün açık olduğundan emin olun, oyunu tam ekran açarsanız daha stabil çalışabilir, eski dx9 modunu açın( bu mod sadece fps içindir fakat belki size bir faydası olabilir)i olmadı configi sil yükle yapın.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
WSReborn bütün evade ayarlarını karşı heroların skill ayarlarıı extreme yaptığım halde skilleri dodgelemiyor. Ne yapmam gerekiyor sizde de böyle bi sorun varmı. Rage bi evade istiyorum bütün skilleri yiyor en basitinden jinx w sünü yiyor, Corki R sini yiyor, Rumble E sini yiyor, Lee Sin Q sunu yiyor.
kanka CC Açıksa Dodgelemez onları sadece morg q sü falan engeller

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
configi yeniden yüklemeyi denedinmi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
config i silip yüklemen işe yarayabilir

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dostum büyük ihtimalle tam ekranda oynadığın içindir pencereli ekrana geçersen sorunun düzelecektir .

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
WSReborn bütün evade ayarlarını karşı heroların skill ayarlarıı extreme yaptığım halde skilleri dodgelemiyor. Ne yapmam gerekiyor sizde de böyle bi sorun varmı. Rage bi evade istiyorum bütün skilleri yiyor en basitinden jinx w sünü yiyor, Corki R sini yiyor, Rumble E sini yiyor, Lee Sin Q sunu yiyor
Silip tekrar yuklediginde sorun cozulur dostum banada oldu aynısı veya ayarları düzeltmeyi denemelisin iyi günler dilerim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
script olayını detaylıca anlatacak biri var mı özelden ulaşabilir mi acaba config falan

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bende bu olay var ya bunu nasıl kapatıyoruz evade on yazması lazım normalde ama cc yazıyor ayarlardan falan da bulamadım normal halini
dostum "U" tuşuna basarak "evade CC" açıp kapatabilirsin. Eğer "K" tuşuna basarsan da genel olarak evadeyi açıp kapatırsın.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bende bu olay var ya bunu nasıl kapatıyoruz evade on yazması lazım normalde ama cc yazıyor ayarlardan falan da bulamadım normal halini
Kanka evade kısmında ayarlıyosun onu en üstte falan olması lazım ismini tam hatırlamıyorum şuan 4 seçenek var en üstteki olması lazım 4 gündür kullanmadım pcye oturmadım antrenman modunda dene kanka hepsini ben ccyi kullanıyorum genelde morg q lux q falan sersemletçek şeyleri dodgelemesi daha iyi diğer türlü hepsini dodgeliyo orman oynadıgım için adamın yanına gidemiyorum her skili dodgelediği için CC kullanmak daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...