Çözüldü WSReborn farm ve kombo otomatik vuruş yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
WSReborn'da LPReborn'a oranlı tek sıkıntım, kullandığım herolarda Aatrox, Yasuo, Twitch özellikle de karakter farm kesmek için V tuşu, kombo için Space tuşunu kullanmaktayım. Bu tuşlarda karakter, farmların canı sadece yeşil olunca vuruyor. Kendisi otomatik olarak can azaltıcı hamle sergilemiyor. Aatrox ile bir karşı karaktere kombo sergilediğimde, karşı karakter canı azaldı ve kaçmaya başladığını diyelim. Arkasından düz vuruş sergilemiyor, tekrardan kombosunun dolmasını bekliyor. Bu sorunu hangi ayarlardan düzelteceğim? Bu saydığım herolar harici bayağı karakterlerde de denedim, sorun hepsinde aynı. Otomatik saldırı sergilemiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
evet aynı sorunu ben de yaşıyorum. LpRebornda makine gibi yapıyordu. Mesela wsrebornda yaduo ile farm yapacagim zaman sürekli havaya e atiyor uçuyor kaçıyor adamın üstünde gidiyor farm haric her şeyi yapıyor. Sc ve configin yeni olmasindan ötürü sanırım yakında daha da gelisecektir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var config değiştirdim fakat düzelmedi scden kaynaklı bir hata yakında düzeltilir inşallah

Alpaçino
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
güncellemelerle düzelir hatalar o zamana kadar combodan sonra oto attackı kendin çıkart cooldownlar dolunca tekrar comboyu atarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...