Çözüldü WSReborn farm ve saldırı sırasında hareketsiz kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Başlıktada yazdığı gibi ben farm alırken v tuşuna basarak alıyorum ve kendi hesabımda normal sorunsuz bi şekilde animasyonu beklemeden hareket ederek farmları alabiliyorum fakat yan hesabımda karakter olduğu yerde minyonlara vuruyor rakibe saldırırkende aynı şey normalde v tuşuna basarken mouse neredeyse oraya doğru 1 adım atıp 1 kere vurması lazım fakat yan hesaba geçtiğimde olmuyor sorun hesaptamı yoksa scripttemi anlayamadım bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Çözüm
1) CTRL+F ile ping göstergesini açın.
2) Dx9 modunu clientten açın.
3) Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
4) C: diskinize girip wsreborn klasörünü silin.
5) temp,%temp% ve prefetch temizliği yapın.
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Başlıktada yazdığı gibi ben farm alırken v tuşuna basarak alıyorum ve kendi hesabımda normal sorunsuz bi şekilde animasyonu beklemeden hareket ederek farmları alabiliyorum fakat yan hesabımda karakter olduğu yerde minyonlara vuruyor rakibe saldırırkende aynı şey normalde v tuşuna basarken mouse neredeyse oraya doğru 1 adım atıp 1 kere vurması lazım fakat yan hesaba geçtiğimde olmuyor sorun hesaptamı yoksa scripttemi anlayamadım bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
ctrl+f yapıp sağ üstten ping ve fps göstergesini aç problemin çözülür

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
1) CTRL+F ile ping göstergesini açın.
2) Dx9 modunu clientten açın.
3) Oyunu çerçevesiz ekrana alın.
4) C: diskinize girip wsreborn klasörünü silin.
5) temp,%temp% ve prefetch temizliği yapın.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
ekranı pencereliye al ctrl+f yap
hala devam ederse dx9 modunu aç
iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şimdi şöyle fps göstergesini kapatırsan hile arıza çıkartır ctrl f basacaksın ha düzelmiyorsa config dosyalarına göz at herodan kaynaklı olabilir dediğim gibi config dosyalarını kontrol et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...