Uzman Üye
hmm anladım scriptle ilgili yapabileceğimiz bir ayar yok yaniAnlık olarak v tuşunu bırakıp arabalıyı manuel alabilirsin. Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Malesef, offsetleri öyle ayarlanmış. Varsa bile ben çözemedim.hmm anladım scriptle ilgili yapabileceğimiz bir ayar yok yani
Minyon mevzusunda bahsettiğin bir yapay zekaya sahip mi onu tam bilmiyorum ama dediğin durumlarda kaldığında oynadığın karatkerinin skillshotları ile alırsan o farmları daha iyi olur senin için şahsen ben genel olarak sürekli böyle yapıyorum problem olmuyor ve dediğin targetselector mevzusuna gelirsek karşıya göre ayarlıyor musun 1/5 olacak şekilde kime focus atacağını maçın başında ayarlaman lazım bu da bir etken olabilir onun dışında hocam least spell'e mid oynarken al adc oynarken de least attack'a al durum düzelir bu kadar yani ekstra olarak bir problem yok ekstra olaraktan least spelle/attack işini görmezse low hp olarakta atayabilirsin targetselector'u yani evet bu şekilde burada anlamadığın veya başka bir problemin olursa sorabilirsinSelam arkadaşlar bir sorunu dile getireceğim kısaca karşımızda 1 tane arabalı minyon 1 tane de büyücü minyon var diyelim ikisinin de canı öldürebileceğimiz seviyeye geldi ama bizim minyonlar arabalı minyona vuruyor diyelim ama script bunu hesaba katmıyor ilk önce büyücü minyona vuruyor o sırada arabalı minyonu kaçırıyor bu verdiğim bi örnekti bunun gibi durumlar olabiliyor çoğu zaman bunun bir çözümü var mı bir de target selectorle ilgili bir şey soracam geçen amumu ile çok az canı kalan bir voliyi kovalıyordum sadece menzilde o vardı q skillim geldi ama o sırada nehrin oradaki çimenlikten karşı full canlı adc çıktı tabi most priority seçili olduğu için ben de space basılı tutarak voliyi kovaladığım için direk adc ye attı q yu voliye atacağına orada öyle kalakaldım resmen bunun için bunun için ne önerirsiniz least spell ile least attack düzgün çalışıyor mu onları mı seçmeliyim @Adc Main kral sen de bi el atarsan sevinirim
yok most priority ayarlıyorum da benim dediğim anlık bir şey normalde evet adc ye saldırması daha mantıklı bir şey yapamayan voliye göre ama o anlık bi durum oldu canı çok azdı ilk önce onu öldürmem gerekiyordu onun için sol click ile seçmem daha mantıklı herhaldeMinyon mevzusunda bahsettiğin bir yapay zekaya sahip mi onu tam bilmiyorum ama dediğin durumlarda kaldığında oynadığın karatkerinin skillshotları ile alırsan o farmları daha iyi olur senin için şahsen ben genel olarak sürekli böyle yapıyorum problem olmuyor ve dediğin targetselector mevzusuna gelirsek karşıya göre ayarlıyor musun 1/5 olacak şekilde kime focus atacağını maçın başında ayarlaman lazım bu da bir etken olabilir onun dışında hocam least spell'e mid oynarken al adc oynarken de least attack'a al durum düzelir bu kadar yani ekstra olarak bir problem yok ekstra olaraktan least spelle/attack işini görmezse low hp olarakta atayabilirsin targetselector'u yani evet bu şekilde burada anlamadığın veya başka bir problemin olursa sorabilirsin
öyle zamanlarda üstüne çift tıklayıp direkt focuslama özelliği var kendin de söylemişsin o şekilde yaparsan başka birine dalmaz diye düşünüyorum bir dene geri dönüş yap öğrenelim sayendeyok most priority ayarlıyorum da benim dediğim anlık bir şey normalde evet adc ye saldırması daha mantıklı bir şey yapamayan voliye göre ama o anlık bi durum oldu canı çok azdı ilk önce onu öldürmem gerekiyordu onun için sol click ile seçmem daha mantıklı herhalde
çift tıklayıp derken? zaten lock on the selected target seçeneği var target selectorde onu seçersen 1 kere sol click ile tıklasan bile seçiliyor zaten?öyle zamanlarda üstüne çift tıklayıp direkt focuslama özelliği var kendin de söylemişsin o şekilde yaparsan başka birine dalmaz diye düşünüyorum bir dene geri dönüş yap öğrenelim sayende
ondan bahsediyorum zaten kankam sıkıntı yokçift tıklayıp derken? zaten lock on the selected target seçeneği var target selectorde onu seçersen 1 kere sol click ile tıklasan bile seçiliyor zaten?
Hocam bu kadarınıda katmasın artık zaten adamlar 2 türlü predict yapmış free sc'de daha onu hesaba katmasını bekliyorsun"Selam arkadaşlar bir sorunu dile getireceğim kısaca karşımızda 1 tane arabalı minyon 1 tane de büyücü minyon var diyelim ikisinin de canı öldürebileceğimiz seviyeye geldi ama bizim minyonlar arabalı minyona vuruyor diyelim ama script bunu hesaba katmıyor"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?