Çözüldü WSReborn Firefox Hileyi Yükle Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Selamlar birkaç gün öncesine kadar firefox'da hileyi yükle dediğimde bir sıkıntı olmadan sitenin sağ alt kısmında yazılar çıkıp programa sorunsuz inject ediyordu. Şuanda tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor, yazılarda çıkmıyor. Çerezleri ve önbelleği temizledim düzelmedi. Firefox'u komple kaldırıp yükledim ayrıca appdata'daki mozilla dosyalarını temizledim tekrar kurmadan önce gene düzelmedi. Microsoft Edge gibi başka tarayıcıdan denediğimde bir sorun yaşamadım ama firefox kullanıcısıyım eskisi gibi burdan açılsın istiyorum. Ne yapmak lazım?, sorun sadece bende mi, yoksa genel bir sorun olabilirmi? değilse yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Adblock var ayarlarda onu kapat belki de Firefox'a gelen bir güncelleme yüzündendir, ayrıca diğer eklentilerini de kontrol et privacy eklentileri de bazen bu soruna sebep olabiliyor.
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Adblock var ayarlarda onu kapat belki de Firefox'a gelen bir güncelleme yüzündendir, ayrıca diğer eklentilerini de kontrol et privacy eklentileri de bazen bu soruna sebep olabiliyor.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Firefox'u sıfırdan kurduğumda eklentileri otomatik kaldırmıştı ve o şekilde denediğimde sorun devam ediyordu. Dediğin gibi güncellemeyle yeni bir ayar falan gelmiş olabilir, biraz daha kurcalıyacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...