Çözüldü WSReborn görünmez şampiyonlara karşı yetenek ve vuruş yapmamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selam, görünmez olan rakip şampiyonlara karşı görünmezlikten çıktıkları anda skill, atak yapmasını engellemek için bir ayar var mı? Çok defa bu şekilde script olduğum net olarak anlaşıldı. Space move kapalı ayarına alışık olmadığım için yürümek için dahi %90 Space, C, V kullanıyorum bu yüzden görünmezlikten çıkan rakiplere anında skill döşeyince adamlar hayırdır diyor. Shaco'nun E havada uçarken adama skill dayıyor hâliyle.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Selam, görünmez olan rakip şampiyonlara karşı görünmezlikten çıktıkları anda skill, atak yapmasını engellemek için bir ayar var mı? Çok defa bu şekilde script olduğum net olarak anlaşıldı. Space move kapalı ayarına alışık olmadığım için yürümek için dahi %90 Space, C, V kullanıyorum bu yüzden görünmezlikten çıkan rakiplere anında skill döşeyince adamlar hayırdır diyor. Shaco'nun E havada uçarken adama skill dayıyor hâliyle.

Öyle bir ayar yok ama calidan skill dodgelama ayari var. Skill atma konusunda yok, space basılı oynamayınız.
Oyun hakkında Daha fazla bilgi almak isterseniz eğer aşağıdaki konulara baka bilirsiniz.
WSReborn Tüm Detaylarıyla:
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-tum-detaylariyla.255088/
League Of...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Skill bölümünde prediction alanında delay muhabbeti var, kendine göre ayarlayabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kral bu dediğin şey biraz imkansiz gibi tam 😂
Tam olarak nesi imkansız. Açar mısın biraz bu dediğini. O kadar logic programlanmış bunu yapmak isteyen niye yapmasın.

Konuyu daha çok yönetim kadrosundan biri görsün, bu durumlar için ekleme/düzeltme yapılabilirlik durumuna göre onlara ulaşsın diye açtım.

Son düzenleme:

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Space basmıyorken skill atıyorsa çalıdan çıkana gapcloser yüzünden oluyor olabilir özellikle dash ayarı açıksa.
Ayrıca trap konusu doğru bir çok kez veigar ile teemo mantarına Q attığını gördüm.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka düz yürürkende space basma adam görünce bas sorun çözülür :D
bu yorumlar geleceği için bilerek düz yürürken falan diye yumuşatmaya çalışıyorum. Lanede rakibe odaklanmışken aniden önüne çıkan Shaco'ya skill döşeyince Space mi basarsın Power tuşuna mı basarsın onu sen ayır.

JDH

Space basmıyorken skill atıyorsa çalıdan çıkana gapcloser yüzünden oluyor olabilir özellikle dash ayarı açıksa.
Ayrıca trap konusu doğru bir çok kez veigar ile teemo mantarına Q attığını gördüm.

Space basmıyorken değilde başkasına odaklanmışken görünmez karakter geldiği anda priority ondaysa adam görünmezlikten çıktığı gibi döşeniyor adama SC bu seferde bu kadar hızlı reflexi kaç tane koreli e-sporcu veriyor :D
Evet trapler konusunda bi güncelleme gerekli gibi. Bir çok detay düşünülmüşken burda bi aksaklık var sanırım.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

Öyle bir ayar yok ama calidan skill dodgelama ayari var. Skill atma konusunda yok, space basılı oynamayınız.
Oyun hakkında Daha fazla bilgi almak isterseniz eğer aşağıdaki konulara baka bilirsiniz.
WSReborn Tüm Detaylarıyla:
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-tum-detaylariyla.255088/
League Of Legends - ADC Rehber

https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-adc-rehberi.277089/

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...