Uzman Üye
Selam, görünmez olan rakip şampiyonlara karşı görünmezlikten çıktıkları anda skill, atak yapmasını engellemek için bir ayar var mı? Çok defa bu şekilde script olduğum net olarak anlaşıldı. Space move kapalı ayarına alışık olmadığım için yürümek için dahi %90 Space, C, V kullanıyorum bu yüzden görünmezlikten çıkan rakiplere anında skill döşeyince adamlar hayırdır diyor. Shaco'nun E havada uçarken adama skill dayıyor hâliyle.
Tam olarak nesi imkansız. Açar mısın biraz bu dediğini. O kadar logic programlanmış bunu yapmak isteyen niye yapmasın.Kral bu dediğin şey biraz imkansiz gibi tam
bu yorumlar geleceği için bilerek düz yürürken falan diye yumuşatmaya çalışıyorum. Lanede rakibe odaklanmışken aniden önüne çıkan Shaco'ya skill döşeyince Space mi basarsın Power tuşuna mı basarsın onu sen ayır.kanka düz yürürkende space basma adam görünce bas sorun çözülür
JDH
Space basmıyorken skill atıyorsa çalıdan çıkana gapcloser yüzünden oluyor olabilir özellikle dash ayarı açıksa.
Ayrıca trap konusu doğru bir çok kez veigar ile teemo mantarına Q attığını gördüm.
niye ?imkansız diye yorumladım hocam
Selam, görünmez olan rakip şampiyonlara karşı görünmezlikten çıktıkları anda skill, atak yapmasını engellemek için bir ayar var mı? Çok defa bu şekilde script olduğum net olarak anlaşıldı. Space move kapalı ayarına alışık olmadığım için yürümek için dahi %90 Space, C, V kullanıyorum bu yüzden görünmezlikten çıkan rakiplere anında skill döşeyince adamlar hayırdır diyor. Shaco'nun E havada uçarken adama skill dayıyor hâliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?