Seçkin Üye
LoL Patch getirdiği veya büyük güncelleme yaptığı için wsr fixleniyor o yüzden bu hatayı veriyor, WS reborn güncellendiğinde bu hatayı tekrar almazsınız.Ekli dosyayı görüntüle 85562
Arkadaşlar, oyun güncellendikten sonra yeniden bu sorunu yaşamaya başladım. Ne yapmam gerekiyor? Sistem güncellemesini sormayın, yaklaşık iki aydır devre dışı. Düne kadar script ile oynuyordum. Ne olduysa güncellemeden sonra oldu. WSReborn dosyasını sildim, tekrar ediyorum: Güvenlik duvarı ve güncellemelerim kapalı. Script istemcisini de yeniledim ancak sorun bu. Çözümü nedir?
loaderi silip tekrar yükler misin hocam
hocam bu sürümde lol scripti açılıyor sorunsuz sen emin misin doğru hileyi açtığınaEkli dosyayı görüntüle 85563
windows sürümümle ilgili bir durum olmadığını düşünüyorum. çünkü zaten 21h2 sürümü kullanıyordum. gördüğünüz gibi herhangi bir güncelleme yok. zaten uptade özelliğini araci bir programla komple kapattım.
güncel loader yükledim.. yeniden deniyorum hemen..
loaderi silip tekrar yükler misin hocam
hocam bu sürümde lol scripti açılıyor sorunsuz sen emin misin doğru hileyi açtığına
hocam peki aio runtimes kurulumu tüm hepsi tekrar dener misiniz bu sürümde çalışmamasi bu denli hata vermesi gercekten imkansız gibi bir şeyişe yaramadı.. daha önce işe yaramıştı..
evet hocam her gün yaptığım işlem.
kurulu ancak sizin için tekrar deniyorumhocam peki aio runtimes kurulumu tüm hepsi tekrar dener misiniz bu sürümde çalışmamasi bu denli hata vermesi gercekten imkansız gibi bir şey
bir arkadaş sürümünü düşürdükten sonra problemi çözülmüştü ama bu sürümü destekliyor çalışmaması garibime gittikurulu ancak sizin için tekrar deniyorum
lol dosyalarını onarıp sistemini yeniden başlatırmısın ?
ikisini de dendim.. değişen bir şey yokhocam peki aio runtimes kurulumu tüm hepsi tekrar dener misiniz bu sürümde çalışmamasi bu denli hata vermesi gercekten imkansız gibi bir şey
aklıma başka çözüm yolu gelmiyor inanın olabilecek tüm ihtimalleri düşünüp söyledim bir format atıp daha düşük sürüme geçip denemenizi tavsiye ederimikisini de dendim.. değişen bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?