Seçkin Üye
LoL Patch getirdiği veya büyük güncelleme yaptığı için wsr fixleniyor o yüzden bu hatayı veriyor, WS reborn güncellendiğinde bu hatayı tekrar almazsınız.Ekli dosyayı görüntüle 85562
Arkadaşlar, oyun güncellendikten sonra yeniden bu sorunu yaşamaya başladım. Ne yapmam gerekiyor? Sistem güncellemesini sormayın, yaklaşık iki aydır devre dışı. Düne kadar script ile oynuyordum. Ne olduysa güncellemeden sonra oldu. WSReborn dosyasını sildim, tekrar ediyorum: Güvenlik duvarı ve güncellemelerim kapalı. Script istemcisini de yeniledim ancak sorun bu. Çözümü nedir?
riot fix vb. olsa bile hatayı bu şekilde alacağımızı düşünmüyorum, ya injectlendikten sonra ban atar riot, ya da inject olmuş gibi görünür fakat ekranımıza bi şey gelmez. ben de alıyorum güncel olarak aynı hatayı, 3-5 saat öncesine kadar almıyordum. riot hotfix yayınladı, wsrebornu da devamında güncellemeleri gerekBendede olmaya başladı geceden bir şey yoktu biraz araştırdım diğer sc platformlarında da aynı sıkıntı var riot fix vs. diyen var ama ne kadar doğru bilemiyorm
win 11 de çalışıyor mu ?aynı sorun bendede var dün gece sorunsuz oynuyordum şu an sc hata veriyor inşallah en kısa sürede ilgilenirler
Ekli dosyayı görüntüle 85582
Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyor Hemde Sıkıntı Yoksanırım genel bir sorun... hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.
Post automatically merged:
win 11 de çalışıyor mu ?
win11' sırf script çalışmıyor diye geçmek istemiyordumSorunsuz Bir Şekilde Çalışıyor Hemde Sıkıntı Yok
kanka geçmeni öneririm script sorunsuz çalışıyor hiç bir sıkıntısı yokwin11' sırf script çalışmıyor diye geçmek istemiyordum
aynı sorun bendede var çözümü için wh yetkililerini beklemek en mantıklı şey olacaktır benceEkli dosyayı görüntüle 85562
Arkadaşlar, oyun güncellendikten sonra yeniden bu sorunu yaşamaya başladım. Ne yapmam gerekiyor? Sistem güncellemesini sormayın, yaklaşık iki aydır devre dışı. Düne kadar script ile oynuyordum. Ne olduysa güncellemeden sonra oldu. WSReborn dosyasını sildim, tekrar ediyorum: Güvenlik duvarı ve güncellemelerim kapalı. Script istemcisini de yeniledim ancak sorun bu. Çözümü nedir?
LoL Patch getirdiği veya büyük güncelleme yaptığı için wsr fixleniyor o yüzden bu hatayı veriyor, WS reborn güncellendiğinde bu hatayı tekrar almazsınız.Ekli dosyayı görüntüle 85562
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?