windows sürümün nedirDostlar SSL connect error alıyorum MEMORY UI uygulamasını başlattığımda nasıl çözebilirim ?
win 10windows sürümün nedir
internette mi bir problem var acaba bi resleyip tekrar deneme şansın var mı
hemen internete ve pc ye reset atıp yazıyoruminternette mi bir problem var acaba bi resleyip tekrar deneme şansın var mı
hep yönetici olarak çalıştırıyordum en son DNS ayarlarını düzelticem teşekkür ederim <3XFProject'i indirip yönetici olarak başlat hata çözülür
eğer çözülmez ise DNS ayarlarını değiştirmeyi dene .
rica ederim dostum eğer olmazsa modeminide güzelce bir resetle belki olur .hemen internete ve pc ye reset atıp yazıyorum
Post automatically merged:
hep yönetici olarak çalıştırıyordum en son DNS ayarlarını düzelticem teşekkür ederim <3
her ikisini resledikten sonra da hosts dosyanı temizle tam olarak çözüleceğini düşünüyorumhemen internete ve pc ye reset atıp yazıyorum
Post automatically merged:
hep yönetici olarak çalıştırıyordum en son DNS ayarlarını düzelticem teşekkür ederim <3
burası mı, komple silmem mi gerekiyorHost dosyanı temizle veya sıfırla dostum. Aynısı başıma gelmişti bir kere
yönetici olarak çalıştırDostlar SSL connect error alıyorum MEMORY UI uygulamasını başlattığımda nasıl çözebilirim ?