Onaylı Üye
kanka o config zed de nasıl gider sence?Hocam ''ADC MAİN'' configi cidden işe yarar, çoğu hero da başarılı bir config öneririm.
ben denedim güzel gidiyo kanka sadece ulti kombosunu kapalı tut ulti kombosu olduğunda çar direk w atıp adamın üstüne atlıyor. Ultiyi sen manuel kullan gerisini SC ye bırak.kanka o config zed de nasıl gider sence?
Kanka yanlış anlama da hilenin forum konusuna girince zaten anlatıyor her şeyi, grandmaster olmuş adamsın azıcık zeki biri olduğunu varsayarak diyorum, gidip denemeye ne dersin? tam ekranda açarsın çalışmazsa pencereye alırsın falan?Cevap için teşekkür ederim. Ayarlar falan nasıl yapılıyor acaba hiç bilmiyorum confingi atıp direkt oynamaya mı başlıyoruz? ya da oyun içi ayarlar nasıl? Pencere modunda mı oynamak zorundayız vsvsvvs
Fark ediyor mu anlamında dedim hocam. Bazı yazılımlarda küçükte olsa fps Drop yaşayabiliyor o yüzden sordumKanka yanlış anlama da hilenin forum konusuna girince zaten anlatıyor her şeyi, grandmaster olmuş adamsın azıcık zeki biri olduğunu varsayarak diyorum, gidip denemeye ne dersin? tam ekranda açarsın çalışmazsa pencereye alırsın falan?
Kanka yine aynı cevabı vereceğim yanlış anlamazsan, deneyebilirsin. Benim bilgisayarımda fark edilebilir bir şey yok belki seninkinde olacak, bilgisayarının özelliklerine göre değişecek bir soru buFark ediyor mu anlamında dedim hocam. Bazı yazılımlarda küçükte olsa fps Drop yaşayabiliyor o yüzden sordum
tabi ki birşeyleri deneyebilir ancak böyle bir fikir sunacağına işlerimizi kolaylaştırma açısından çözüm sunsan arkadaşada kolaylık sağlasan nasıl olur peki ?Kanka yanlış anlama da hilenin forum konusuna girince zaten anlatıyor her şeyi, grandmaster olmuş adamsın azıcık zeki biri olduğunu varsayarak diyorum, gidip denemeye ne dersin? tam ekranda açarsın çalışmazsa pencereye alırsın falan?
Balık vermek yerine balık tutmayı öğretim, senin bu yorumu yazma amacın ne peki?tabi ki birşeyleri deneyebilir ancak böyle bir fikir sunacağına işlerimizi kolaylaştırma açısından çözüm sunsan arkadaşada kolaylık sağlasan nasıl olur peki ?
Hocam late e doğru biraz kötüleşiyor, fakat early game de gayet iyi öneririm.kanka o config zed de nasıl gider sence?
evet harika çalışıyorHocam ''ADC MAİN'' configi cidden işe yarar, çoğu hero da başarılı bir config öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?