O tarz durumlarda 8 tuşuna basıp cc moda alırsan sadece stun skillshotları dodgel'larAdc main config kullanıyorum
Script bazen şaşırıyor mesela katarina ile örnek veriyorum rakibin canı q atsam ölecek kadar azaldı diyelim rakibe giderken tutsa bile birşey olmayacak skilleri bile dodgeliyor ve kill kaçıyor bunu nasıl çözebiliriz bir yerde görmüştüm dangerous level gibi düşünebilirsiniz video ile örnek vereyim problemimi anlayabilirsiniz;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
anlattığım mevzu 2:23 2:40 arası mesela shen e sini yerse birşey olmayacak ama yine de dodgeliyor benim dediğim olayda yardımcı olacaklara teşekkürler şimdiden
lol sıkıntı artık ya hile kullanan çok oluyor. yada ben oynamıyorum.Adc main config kullanıyorum
Script bazen şaşırıyor mesela katarina ile örnek veriyorum rakibin canı q atsam ölecek kadar azaldı diyelim rakibe giderken tutsa bile birşey olmayacak skilleri bile dodgeliyor ve kill kaçıyor bunu nasıl çözebiliriz bir yerde görmüştüm dangerous level gibi düşünebilirsiniz video ile örnek vereyim problemimi anlayabilirsiniz;
anlattığım mevzu 2:23 2:40 arası mesela shen e sini yerse birşey olmayacak ama yine de dodgeliyor benim dediğim olayda yardımcı olacaklara teşekkürler şimdiden
Ekli dosyayı görüntüle 90631
inan bilmiyorumAdc main config kullanıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 90631
thanks kankaAynı sorundan muzdariptim alacağım killeri karşı oyuncu skill attığı için kaçırıyordum çözümü şu evade kısmını cc ye alır karşıdaki karakterlerin (cc atmayan) skillerini low-medium yaparsan sorun çözülüyor dostum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?