Şimdi ne kadar configle oynarsan oyna iş sen de bittiği için tek bir koridora odaklanıp oynaman lazım öyle birden fazla koridorda oynamana gerek yok tek bir lane'ye odaklanırsan o lane'de ustlaşırsın dostum matchup'lar olsun herolar olsun ct ler olsun vs. gibi bir sürü olay var onun dışında düşük elodan çıkmak istiyorsan jungle oynamanı tavsiye ederim twitch ile veya kindred ile rahatlıkla çıkabilirsin ve son olarak configimi beğendiysen geribildirimini beklerim konumuzaSelam dostlar. WSreborn ile dereceli kasmak istiyorum lakin hangi lanede oynarsam oynayayım hangi config ile oynarsam oynayayım sürekli ama sürekli lose alıyorum takıma benden de kötü elemanlar geliyor sürekli. 20 maç atıyorsam 19u garanti lose oluyor. tek başıma da taşıyamıyorm ya de sürekli feedliyorum ama normal maçta sürekli taşıyorum mid adc solo jung lane farketmeksizin aynı şeyi derecelide yapamıyorum. şu an adc configi kullanıyorum önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba
dostum sc ile oynamak sanıldığından daha zor aslında çünkü bu bot şu an elmas belki de çoğu profesyonel oyuncudan daha ileri düzeyde düşünen bir yapay zekayla oynuyosun sen de ona ayak gösterirsen rahatca winlersin önce bi lanede kendini ısındır ve hilenin sadece dodgelerine ve kitesi combosuna önem verme hilenin map de adamların yerini gösterdiğini spellerinin ne zaman geleceğini falan bildiğini unutma oynayışını ona göre yönlendir dostumSelam dostlar. WSreborn ile dereceli kasmak istiyorum lakin hangi lanede oynarsam oynayayım hangi config ile oynarsam oynayayım sürekli ama sürekli lose alıyorum takıma benden de kötü elemanlar geliyor sürekli. 20 maç atıyorsam 19u garanti lose oluyor. tek başıma da taşıyamıyorm ya de sürekli feedliyorum ama normal maçta sürekli taşıyorum mid adc solo jung lane farketmeksizin aynı şeyi derecelide yapamıyorum. şu an adc configi kullanıyorum önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba
Sup al yanına bir adet.Bu oyunda lose almak normal ama 20 maçın 19 u normal değil pekSelam dostlar. WSreborn ile dereceli kasmak istiyorum lakin hangi lanede oynarsam oynayayım hangi config ile oynarsam oynayayım sürekli ama sürekli lose alıyorum takıma benden de kötü elemanlar geliyor sürekli. 20 maç atıyorsam 19u garanti lose oluyor. tek başıma da taşıyamıyorm ya de sürekli feedliyorum ama normal maçta sürekli taşıyorum mid adc solo jung lane farketmeksizin aynı şeyi derecelide yapamıyorum. şu an adc configi kullanıyorum önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?