WSreborn hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selam dostlar. WSreborn ile dereceli kasmak istiyorum lakin hangi lanede oynarsam oynayayım hangi config ile oynarsam oynayayım sürekli ama sürekli lose alıyorum takıma benden de kötü elemanlar geliyor sürekli. 20 maç atıyorsam 19u garanti lose oluyor. tek başıma da taşıyamıyorm ya de sürekli feedliyorum ama normal maçta sürekli taşıyorum mid adc solo jung lane farketmeksizin aynı şeyi derecelide yapamıyorum. şu an adc configi kullanıyorum önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka önerim hileli 5 kişi topla veya gel birlikte oynayalalım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Selam dostlar. WSreborn ile dereceli kasmak istiyorum lakin hangi lanede oynarsam oynayayım hangi config ile oynarsam oynayayım sürekli ama sürekli lose alıyorum takıma benden de kötü elemanlar geliyor sürekli. 20 maç atıyorsam 19u garanti lose oluyor. tek başıma da taşıyamıyorm ya de sürekli feedliyorum ama normal maçta sürekli taşıyorum mid adc solo jung lane farketmeksizin aynı şeyi derecelide yapamıyorum. şu an adc configi kullanıyorum önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba
Şimdi ne kadar configle oynarsan oyna iş sen de bittiği için tek bir koridora odaklanıp oynaman lazım öyle birden fazla koridorda oynamana gerek yok tek bir lane'ye odaklanırsan o lane'de ustlaşırsın dostum matchup'lar olsun herolar olsun ct ler olsun vs. gibi bir sürü olay var onun dışında düşük elodan çıkmak istiyorsan jungle oynamanı tavsiye ederim twitch ile veya kindred ile rahatlıkla çıkabilirsin ve son olarak configimi beğendiysen geribildirimini beklerim konumuza

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dostum lane kontrolü yapamadığın için ölüyorsun bende genelde yapamıyorum çok sıkıntı birşey . istersen ekle esnek giriyoruz arada gireriz dc nickim :

"Mamacita#0001"

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlarınla girmeyi dene almazsın bence

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
script seni ölümsüz yapmaz kral sadece sana yardım eder scriptle sürekli adamlara dalmaktansa uygun pozisyon ara

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sonuçta 5v5 oynadığın bir oyun tek başına bir yere kadar, takım arkadaşı şart. oyun bilgine güveniyorsan jungleda hyper carry veya mekaniği kolay herolar alabilirsin. ww, master yi, lee sin gibi.

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaslarina gir en azindan 3kisi olsaniz taşıma ihtinaliniz var

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam sürekli taşıcan diye bi kural yok oyunda doğru mevzillenmeye çalış adc oynuyorsan arkada tank oynusan önde gibi sc seni cha yapmaz zaten herşeyin sc olmasın genel olarak oyun bilgine sağdık kal şampiyon havuzunu genişlet farklı matchuplar dene derim umarım yardımcı olur
iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam belli yerlerde oynaman lazım sürekli olarak lane değiştirirsen bu iş olmaz evet diğer laneleri bilmen lazım ama bir lane odaklanmanda lazım ve ekstra oyun bilgini oldukça yükseltmen gerek diye düşünüyorum feedlemenin çözümü bir karakter belirleyip karşı matchuplarıın gördükçe nasıl oynaman gerektiğini öğrenmen gerek ekstra olarak sc ile iyi çalışan maç taşıyan çarlarda bunlarıda deneye bilirsin twitch samira kaisa gibi tabiki bu çarları alınca kazanırım diye düşünme yine olay sende bitiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka sana önerim kalista ile dene scripti emin ol çok eğleniceksin ve win olasılığını yükseltecek en iyi şampiyon olabilir

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Tek başına taşiyamiyor isen, forumdan bir tane SC li Duo bul kendine önerim ilk olarak bu, yok ben tek oynuyorum diyorsan öncelikle eski bir hesap ile oynuyorsan o hesaba biraz ara ver ve 20 TL civarında bir tane 30 level hesap alıp kazmayı dene farkı göreceksin, o zaman kazanabiljdsin maçları

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum sc ile oynamak sanıldığından daha zor aslında çünkü bu bot şu an elmas belki de çoğu profesyonel oyuncudan daha ileri düzeyde düşünen bir yapay zekayla oynuyosun sen de ona ayak gösterirsen rahatca winlersin önce bi lanede kendini ısındır ve hilenin sadece dodgelerine ve kitesi combosuna önem verme hilenin map de adamların yerini gösterdiğini spellerinin ne zaman geleceğini falan bildiğini unutma oynayışını ona göre yönlendir dostum

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sc ilede oyun kazanamıyorsan sil knk lolü boşver napacan lolü minecraft güzel oyun

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sürekli lose alıyorsan sadece takımda değildir sıkıntı.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
her ne kadar hileyle oynasan da iş sende bitiyor en kötü yanına bir arkadaş al öyle oyna

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sup al yanına bir adet.Bu oyunda lose almak normal ama 20 maçın 19 u normal değil pek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...