WSReborn Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkaadaşlar script de config yapmak aşırı zor hazır configleri kullanıyorum pekte iyi deil kendim oynasam cok daha iyi oynarım yani şöyle acıklayayım

mesela ezreal oynuyordum demin volibiear kafama atlıyor script e atıpda kacmıyo voli beni öldürtükten sonramı atıcak pyke q sunu docliyamiyacagı esnada e sikilini atıp doclamıyor mesela luluda kafasına gore e atıyor damge yiyeceği esnada kalkan atıp damge yememesini sağlamıyor adam menzilime girdiği gibi adama w lu falan atıyor çok sinir bozucu config yapmak zor hazır configlerde hicte iyi deil yani script ile ilgili her birşeyin detaylı bi açıklaması olan bir sayfa vb mevcutmu gerçekten config yapmak cok zor config yapabilen beraber oynicak olan olursa dcmi bırakıyorum ahmetwsa kücük harflerle

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum sitede öğretici metin var oradan ve biraz da özel oyunda karıştırarak config yapabilirsin saydıklarının hepsi bende gayet normal çalışıyor confiğimi kendim yaptım ama

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Shifte basıp ayaları aç. Ezreal'ın olduğu kısma getir fareyi (en altta) Orada 5 6 tane sekme acılacak. Bak oralardan birinde E ile alakalı bir şey yazcak ingilizce ama kutucuğu kapalı olacak. Onu aç çözülmüş olacak

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Forumda birçok konu var aslında bunun hakkında öğretici var sen de onları inceleyip oyunda kurcalarsan ayarları kendine göre bir şeyler yapabilirsin

Süper Üye
2 HİZMET YILI
rehber var oradan bakarak config yapabilirsin ayrıca sabitlenmis bir suru config var

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
rehberlere bakıp kendiniz config yapın zor değil

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet. Configlerin çoğu bana göre kötü ben kendi configim ile oynuyorum ayrıca Ezreal mainim.
O Ezreal'ın configi ile alakalı değil yukarıda ki sekmelerden birinde Dash gibi bir seçenek olacaktı örneğin Ezreal W = Dash gibimsi. (Anti Gap Closer galiba)
Onları ayarlayıp yapman gerek.
Config sahiplerine de hak veriyorum tek tek Ezreal configi için karşılarına tüm heroları alıp ona göre özel ayar yapıp harmanlamaları lazım.
Bu da özel config oluyor.

Ayrıca çok daha iyi oynarım diyorsun ama daha kendin E bile atmıyorsun. Her şeyi scriptten beklememeyi öğrenin E'yi de kendin at çok zor bir şey değil zaten senin üzerine doğru atılan skiller gösteriliyor tam tersi yönünde E basmak zor değil.
Gerçekten garipsiniz.

Kayn'da da niye otomatik W basmıyor falan mı diyeceksiniz?
Bu Script değil Farm bot oluyor o zaman sadece space bas ve karaktere yön ver gerisini script halletsin?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kullandığın configde öyle ayarlıdır emeklemeden yürümek olmaz configi detaylı inceleyin

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
kendin config yap kendine göre uyarlarsın hem yada rehber var

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
öğretici videolardan faydalanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
birşeyleri deneyerek kendin yap hem alışırsın kendi ayarına

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Does anyone know if wsreborn will continue with vanguard

aka bildircan
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
rehber var ordan bak yada illa kendim yapicam diyorsan kurcala birseyler deneye deneye yaparsin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bende yeni yeni çözmeye başladım rehberi var ve aslında bir kaç ayar dışında ellemene bile gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...