wsreborn hala undetected mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ban wave geldiğinde hesabım ban yemişti fakat hala oynuyorum yeni bir wave gelmezse ban yiyeceğini sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Nisan banwave'inden etkilendiği yazıyor lakin banlanmadım ben de, kullanabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
skin changer kullananlar geçen ban wavede harbiden banlandı herhalde ben bir çarda kullanıyordum diğerinde hiç kullanmadım skin kullandığım çar gg ama hala safe herhalde bakım görecez ilerleyen günlerde.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
skin changer kulannalar ban yedi usta haricinde bişey yok onuda adminler fark etti kaldırdı zaten.
gercekten oyle mi sence yani seyden degil mi brom daha piyasada 64bit skinchanger yazan olmadigi icin kalkmis olabilir falan.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
birşey sorucam skin changer kullanınca niye ban yiyonuz sadece sizde gözükmüyomu?

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hesap botted olmadığı sürece uzun süre kullanabilirsin. Hesap botted ise report yediğinde hileden değil botted hesap sebebiyle ban yiyorsun. Kendi elinle kastığın hesapta hileden ban yemen için baya zaman geçmesi lazım
bildiğiniz gibi son ban waveinden sonra bir çok hesap banlandı, aktif olarak kullanan varsa şu an kullanmak güvenli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...