Çözüldü WSReborn hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilinmeyen bir hata meydana geldi. Lütfen developer ile iletişime geçiniz. Hata kodu: - 000000008000000D

aldığım hata yukarıdaki gibidir sebebi nedir ? enter tuşuna bastıktan sonra oyun kapanıyor .

not : güvenlik duvarı kapalı ve ms-fps göstergesi açık

not2 : lütfen yine windows 11 kullandığım için olmasın :(

Çözüm
Farklı bir posttan zuzi adlı moderatörün yorumunu alıntılıyorum, arkadaş böyle çözmüş.

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4-bilgisayarınızı ve modemi baştan başlatınız.

Eger hala sorun çözülmezse,Windows sürümünüzü win10 düşürmeniz çözüm olcaktır. Windows 10 1809 - 1909...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Farklı bir posttan zuzi adlı moderatörün yorumunu alıntılıyorum, arkadaş böyle çözmüş.

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4-bilgisayarınızı ve modemi baştan başlatınız.

Eger hala sorun çözülmezse,Windows sürümünüzü win10 düşürmeniz çözüm olcaktır. Windows 10 1809 - 1909 sürümlerinde sıkıntısız çalışıyor.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sanırım win 11 kullandığın için bu hatayı almaktasın büyük ihtimalle çünkü zaten win 11 ile uyumlu olmayan çok hile var ve zaten başlı başlına win 11 sıkıntılı bir çok konuda hala

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sanırım win 11 kullandığın için bu hatayı almaktasın büyük ihtimalle çünkü zaten win 11 ile uyumlu olmayan çok hile var ve zaten başlı başlına win 11 sıkıntılı bir çok konuda hala
evet , %99 win 11 den dolayı forumda arıştırdım ve sebebi buymuş burda tekrardan MemoryHackers yetkililerine sesleniyorum lütfen windows 11 e güncelleme yapın. Yapımı zor mu kolay mı bilmiyorum ancak windows 11 e yavaş yavaş bütün PC ler geçiş sağlıyor yeni pc lerin hepsi win 11 olarak geliyor. lütfen :,(

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evet , %99 win 11 den dolayı forumda arıştırdım ve sebebi buymuş burda tekrardan MemoryHackers yetkililerine sesleniyorum lütfen windows 11 e güncelleme yapın. Yapımı zor mu kolay mı bilmiyorum ancak windows 11 e yavaş yavaş bütün PC ler geçiş sağlıyor yeni pc lerin hepsi win 11 olarak geliyor. lütfen :,(
evet maalesef win 10 geçiş yapman gerekecek tekrardan ama bununla ilgili güncellemeler geleceğini düşünüyorum iyi forumlar dilerim

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bilinmeyen bir hata meydana geldi. Lütfen developer ile iletişime geçiniz. Hata kodu: - 000000008000000D

aldığım hata yukarıdaki gibidir sebebi nedir ? enter tuşuna bastıktan sonra oyun kapanıyor .

not : güvenlik duvarı kapalı ve ms-fps göstergesi açık

not2 : lütfen yine windows 11 kullandığım için olmasın :(
Hatanın nedeni tamamen Windows 11 kullandığın için dostum üzgünüm ama eğer scyi kullanmak istiyorsan windows 10'a geçmek gerek .

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
herkesin cevapları için teşekkürler Windows 10 1809 sürümüne geçmek istiyorum fakat önceden atmış olduğunuz linkte indirmeye kapatmışlar nerden indirebilirim o ISO yu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
zaten kendin söylemişsin dostum sorununun nedenini "lütfen yine windows 11 kullandığım için olmasın" bence konu kilitlenebilir yetkililere bildirirsen kilitlerler konuyu yoruma

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
malesef win11 desteklemiyor dostum ama güncelleme getirme ihtimalleri çok yüksek çok fazla win11'e geçen olduğu için

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kankam binlerce kişi hala daha windows 10 kullanıyor. Sistemleri ne kadar iyi olursa olsun 4090 la bile windows 10 kullananlar var. Bence windows 10'a düşür çoğu sorununda düzelir muhtemelen.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
biosdan securty botu kapat eksik drivler varsa yükle microsft falan vs eğer olmuyorsa sanırım win 11 oldugundan dolayı olabilir.Çoku kekler win 11 e uygun dğeil

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar herkes win11 olduğundan dolayı demiş ama bende win 11 im saglam calisiyo bazı kişilerdemi oluyo böyle hatalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...