evet , %99 win 11 den dolayı forumda arıştırdım ve sebebi buymuş burda tekrardan MemoryHackers yetkililerine sesleniyorum lütfen windows 11 e güncelleme yapın. Yapımı zor mu kolay mı bilmiyorum ancak windows 11 e yavaş yavaş bütün PC ler geçiş sağlıyor yeni pc lerin hepsi win 11 olarak geliyor. lütfen :,(sanırım win 11 kullandığın için bu hatayı almaktasın büyük ihtimalle çünkü zaten win 11 ile uyumlu olmayan çok hile var ve zaten başlı başlına win 11 sıkıntılı bir çok konuda hala
evet maalesef win 10 geçiş yapman gerekecek tekrardan ama bununla ilgili güncellemeler geleceğini düşünüyorum iyi forumlar dilerimevet , %99 win 11 den dolayı forumda arıştırdım ve sebebi buymuş burda tekrardan MemoryHackers yetkililerine sesleniyorum lütfen windows 11 e güncelleme yapın. Yapımı zor mu kolay mı bilmiyorum ancak windows 11 e yavaş yavaş bütün PC ler geçiş sağlıyor yeni pc lerin hepsi win 11 olarak geliyor. lütfen :,(
Hatanın nedeni tamamen Windows 11 kullandığın için dostum üzgünüm ama eğer scyi kullanmak istiyorsan windows 10'a geçmek gerek .Bilinmeyen bir hata meydana geldi. Lütfen developer ile iletişime geçiniz. Hata kodu: - 000000008000000D
aldığım hata yukarıdaki gibidir sebebi nedir ? enter tuşuna bastıktan sonra oyun kapanıyor .
not : güvenlik duvarı kapalı ve ms-fps göstergesi açık
not2 : lütfen yine windows 11 kullandığım için olmasın
kankam binlerce kişi hala daha windows 10 kullanıyor. Sistemleri ne kadar iyi olursa olsun 4090 la bile windows 10 kullananlar var. Bence windows 10'a düşür çoğu sorununda düzelir muhtemelen.evet , %99 win 11 den dolayı forumda arıştırdım ve sebebi buymuş burda tekrardan MemoryHackers yetkililerine sesleniyorum lütfen windows 11 e güncelleme yapın. Yapımı zor mu kolay mı bilmiyorum ancak windows 11 e yavaş yavaş bütün PC ler geçiş sağlıyor yeni pc lerin hepsi win 11 olarak geliyor. lütfen :,(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?