Çözüldü WSReborn Hata Kodu - 000000008000000D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu bilgisayarımda yeni deniyorum ekte gördüğünüz gibi bir hata aldım
ilk önce hileyi açtım oyun ekranına girebilirsiniz dedi özel oyun kurdum girdim hileyi yüklemeye başladı sonra oyundan attı tekrar bağlandım sonrasında böyle bir hatayla karşılaştım hileyi kurma aşamasında bir hata mı yapıyorum yoksa win 11 pro 22h2 sürümünü kaldırmıyor olabilir mi
win defender kapalıydı ama vanguard açıktı ondan dolayı da olabilir mi

Adsız.png
2023-02-12_17-10-57.png

Çözüm
ilk önce hileyi açtım oyun ekranına girebilirsiniz dedi özel oyun kurdum girdim hileyi yüklemeye başladı sonra oyundan attı tekrar bağlandım sonrasında böyle bir hatayla karşılaştım hileyi kurma aşamasında bir hata mı yapıyorum yoksa win 11 pro 22h2 sürümünü kaldırmıyor olabilir mi

Ekli dosyayı görüntüle 85698Ekli dosyayı görüntüle 85701
Sürümünden kaynaklı hocam evet bu sürümü desteklemez ama w11 21H2 yi destekliyor eğer format ile geçtiyseniz yeniden format atın update ile 22H2 ye geçiş sağladıysanız updatei kaldırarak oynayabilirsiniz
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 85698Ekli dosyayı görüntüle 85701
Sürümünden kaynaklı hocam evet bu sürümü desteklemez ama w11 21H2 yi destekliyor eğer format ile geçtiyseniz yeniden format atın update ile 22H2 ye geçiş sağladıysanız updatei kaldırarak oynayabilirsiniz

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...