Çözüldü WSReborn hile yüklenirken kapanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
hileyi yüklenirken b record diyor 5 15 saniye durup kendi kendine kapanıyor sc yükleme ekranı gelmiyor bunun sebebi nedir yardımcı olurmusunuz şimdiden herkese teşekkürler işletim sistemim win 10 64 bit pro 1909 sürüm home single leagule bu da sistem özeliklerim oyun ici de spictirti aktif edemiyorum yükleniyor enter tuşuna basıyorum oyundayken yükleniyor enjete oluyor ama şu bip sesi gelmiyor aktif olmuyor
1678637744811.png

Son düzenleme:
Çözüm
Windows defender ya da herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise devre dışı bırakın, loader'ı yönetici olarak başlatın. Oyunu pencereli tam ekranda çalıştırın ve DirectX9 modunu aktif edin. Sorun çözülür ise lütfen belirtin.
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Windows defender ya da herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise devre dışı bırakın, loader'ı yönetici olarak başlatın. Oyunu pencereli tam ekranda çalıştırın ve DirectX9 modunu aktif edin. Sorun çözülür ise lütfen belirtin.

Çözüm
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgi için teşekkürler konuyu kapata bilrisiniz halletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...