WSReborn hilesi Ban Yediriyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkdaşlar merhaba sitedeki lol hilesini kullanıcamda ben yermiyim ?

Cristiano Ronaldo
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
elle kasılmış bir hesap ile ban yemen zor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şöyle örnek verirsem daha iyi anlarsın. Sanırım Nisan ayı civarı bi ban dalgası geldi. O zamana kadar kullandığımdan beri hiç ban yemedim (10 ay civarı boyunca). Yediğin reportlar bence süreci hızlandırıyor. Aşırı belli edersen yediğin ticketlar ile banlanma sürecin hizlanabilir. Sorun gelirsek, ne zaman detect olur vs bu tip şeyleri bilmek pek mümkün değil.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Şöyle örnek verirsem daha iyi anlarsın. Sanırım Nisan ayı civarı bi ban dalgası geldi. O zamana kadar kullandığımdan beri hiç ban yemedim (10 ay civarı boyunca). Yediğin reportlar bence süreci hızlandırıyor. Aşırı belli edersen yediğin ticketlar ile banlanma sürecin hizlanabilir. Sorun gelirsek, ne zaman detect olur vs bu tip şeyleri bilmek pek mümkün değil.
teşekkür ederim dostum <3
Post automatically merged:

elle kasılmış bir hesap ile ban yemen zor
50 seviye boş bi hesabım var 2020 de açılmış belli etmezsem ban yemem harhelde

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Hayır ban yedirmiyor hile ud şuan

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hayır 4 aydır kullanıyorum hiç bir hesabım ban yemedi.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Wsreborn güncel olarak ud ama yine de hiçbir şekilde main hesabınızda oynamınızı tavsiye etmiyoruz

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kankacım sana soyle diyim eğer yeni hesap açıp onla oynarsan eğer ban yersin en az 1 hafta ıcınde ama senelerdir kullandıgın bır hesabın var ise onla girersen cok zor bir ihtimal ban yemen ha adamlar sc der fakat sana report etseler de yemezsin yaklasık 1.5 sene oldu aynı hesaptayım ve herkes bana sc diyor fakat ban yemiyorum yani dicem o ki sıfırdan bir hesap açmak yerine kendi hesabınla gir ben 1.5 senedir yemedim sende yemezsin die tahmin ediyorum

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka şimdi karşında ki support sana bitkinlik attı diyelim sende de arındır var bunun bitkinlik atmasıyla senin arındır basman bir olursa eh geçmiş olsun ( yani dikkatli oynaman lazım )

Burakworld
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Çıktığı günden beri elle kasılmış hesap ilede kullandım bot hesap ilede kullandım. tr ve EUW da oynadım hiç bir hesabım ban yemedi halen oynuyorum. Özel ticket atılmadığı sürece ban yiyeceğini düşünmüyorum. Birde toplu ban dalgası geldiğinde.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yemezsin kanka ben 3 aydır kullanıyorum yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çok beli etmeden oynarsanız o kadar az report yersiniz bu sayede uzun süreli hileyi kulanabilirsiniz

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ban yedirmiyor hocam kullanmıştım ve hiçbir şekilde ban yemedim + legit oynadım zaten.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çıktığı günden beri kullanıyorum bundan 2ay önce 1 hafta içerisinde 2 hesap banlattım ikiside dolu main diyebileceğim hesaplardı ardından yeni hesap açtım manuel kastım banlanmadı hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...