31 Ara 2023 #1 Onurcengizx Uzman Üye Katılım 23 May 2021 Mesajlar 154 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 27 5 HİZMET YILI Şampiyonun yeni geldiğinden dolayı daha güncellenmediğini biliyorum. Ne zaman hwei eklenir diye soracaktım
Şampiyonun yeni geldiğinden dolayı daha güncellenmediğini biliyorum. Ne zaman hwei eklenir diye soracaktım
Çözüm Jasoelys 31 Ara 2023 Merhabalar, "Hwei Script'e eklenecek mi?" sorusuna maalesef cevap veremiyoruz eğer gelirse duyurusu yapılır, iyi forumlar.
Merhabalar, "Hwei Script'e eklenecek mi?" sorusuna maalesef cevap veremiyoruz eğer gelirse duyurusu yapılır, iyi forumlar.
31 Ara 2023 Moderatör #2 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI Merhabalar, "Hwei Script'e eklenecek mi?" sorusuna maalesef cevap veremiyoruz eğer gelirse duyurusu yapılır, iyi forumlar. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhabalar, "Hwei Script'e eklenecek mi?" sorusuna maalesef cevap veremiyoruz eğer gelirse duyurusu yapılır, iyi forumlar.