yaptıktan sonra bilgi verir misin reis bende sırf bu yüzden win10 a geçmiştim eğer sendede çalışırsa bende win 11e geçeyim tekrarvalla daha önce 22h2 de çalışmıyo diye win10 geçtik ama hadi bakalım şimdi iniyor 22h2 win11
win 10 iyidir bence win 11 sıkıntışı suanŞuan rahatlıkla kullanıyorum w11 geçebilirsin ama sende değişebilir bilmiyorum.
Rahatlıkla geçebilirsin Win11 için çalışır durumda şuanyaptıktan sonra bilgi verir misin reis bende sırf bu yüzden win10 a geçmiştim eğer sendede çalışırsa bende win 11e geçeyim tekrar
eski beta sürümünde kötüydü evet ama şuan çok fazla yeniliğe ve akıcılığa sahip sizinde geçmenizi öneririmwin 10 iyidir bence win 11 sıkıntışı suan
win10 da çalışıyor fakat win11 de eskiden çalışmıyordu ben bu sebeple win10 a geri geçmiştim ama son zamanlarda destek geldi win11 e sc için bu yüzden win11 e geri geçtim windows 11 sanılanın aksine oyunlarda daha akıcı ve güzel bir deneyim sunuyor (en azından bana) ve win11 de baya gelişti ondan geri geçtimWin 10da çalışmıyor mu ki win 11 kullanıyorsunuz