peki dediği gibi banlandığında tek bir hesap mı banlanıyor yoksa tüm hesaplar mıher hilenin ban atma olasılıgı var kankacım
tabiki öyle ama arkadaş demiş ya diğerleri de ban yer mi diye ona yazmıştım bana dediysen eğerher hilenin ban atma olasılıgı var kankacım
bazen tüm hesapları banlaya biliyorlar riota kalmışpeki dediği gibi banlandığında tek bir hesap mı banlanıyor yoksa tüm hesaplar mı
Lolde hesaba ban atıyor donanım banı yiyen duymadım daha.Merhabalar. Yakında onaylı üye olacağım ve aklımda takılan birkaç şey var. WSReborn için ban riski var mı örneğin ben şu anki ana hesabımda kullanmayacağım hileyi başka bir fresh hesabım var. Diyelim ki yançarım ban yedi, ana hesabımda flag veya ban sözkonusu olur mu? bunu önlemek için ne yapmalıyım?
Diğer bir soru eğer bu tarz bir şey olma ihtimali varsa scripti sanal pc kurarak kullanmak istiyorum deneyen ve önerisi olan var mı?
Merhabalar. Yakında onaylı üye olacağım ve aklımda takılan birkaç şey var. WSReborn için ban riski var mı örneğin ben şu anki ana hesabımda kullanmayacağım hileyi başka bir fresh hesabım var. Diyelim ki yançarım ban yedi, ana hesabımda flag veya ban sözkonusu olur mu? bunu önlemek için ne yapmalıyım?
Diğer bir soru eğer bu tarz bir şey olma ihtimali varsa scripti sanal pc kurarak kullanmak istiyorum deneyen ve önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?