Onaylı Üye
ne demek daha iyi değil herşeyi aynı ama sadece wsrebornda space e basılı tutarken q ile farmlardan stack de kasıyor lprebornda onun için v ye basıyordum yine aynı şey aslında nesi daha iyi değil mesela ? e yi kötü atıyor diyorsan predictleri bence aynıdırLBreborndan daha iyi falan değil hiç oynamamışsın belliki
LBreborn da ki irelia çok hızlı combo yaparken hemen e leri falan herşeyini çok hızlıca atıyor ve kesiyor WSreborn da ki irelia ona göre yavaş kalıyor ben oynamaya çalıştığımda fark ettim.ne demek daha iyi değil herşeyi aynı ama sadece wsrebornda space e basılı tutarken q ile farmlardan stack de kasıyor lprebornda onun için v ye basıyordum yine aynı şey aslında nesi daha iyi değil mesela ? e yi kötü atıyor diyorsan predictleri bence aynıdır
irelia çok belli oluyor script olduğu, kayle zevkli bir hero değil onu oynamak yerine adc oynarım daha iyi. Hem erken oyunda hiçbir şey yapamıyor.ikiside degilben ire yada kayle denemeni siddetle tavsiye ediyorum dostum
OBWalker nedir hocam ne işe yararAatrox kanka çok saçma derecede tutturuyor skilleri kite ve obwalker ı de efsane dene derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?