neden dia ?en güzel rank dia kanka
matchuplara göre çok değişkenlik bir durum ama açıklayıcı olmuş evetKendi fikrimi de belirtmek istiyorum.
En Fazla Gördüğüm Rank: Dia III
Hangi Krakterleri Oynadınız: Adc (Ezreal,Kaisa,Samira,Vayne)
Nelere Dikkat Etmeliyiz: Ben, Adc oynadıgım için yanımda bir arkadaşımın sup oynaması gerekiyor ve harita tabikinizi çok iyi olması lazım (script bunu kolaylaştırıyor)
oyunu karşı jgya göre oynamaya dikkat etmekte fayda var lanede sc oldugunuz için emin olun mekanik olarak karşıya göre daha üstün olursunuz 2v2 lerde kaybetmek için oyun bilginizin az veya script e az hakim olmanız lazım onun dışında 2v2lerde alıyorsunuz burdaki husuz karşı jg ve mid her ne kadar sc olsanız bile 3v2 kazanmak bir hayli zor eğer botta terör estirirseniz 4v2 ye çıkar ve bu durumdan kaçınmak için harita kontrolu aşırı önem taşıyor bottaki kuleyi aldıktan sonra fight kovalamamanız lazım (fight atmayın demiyorum) kovalamamanız lazım farmda geri düşerseniz oyundan da düşersiniz mid de farmlayama devam edin aynı zamanda koridoru ittirdikçe roam a çıkın (supportunuz ile) emin olun oyuna çok büyük etki ediceksiniz eğer benbim anlattıgım şekilde oynarsanız kazanmanız muhtemeldir eğer karşısı herşeye ragmen full target size oynuyorsa ( kule altı farm alın ) supportunuzuda roam a gönderin bu hem takım hemde sizin için en iyisi olucaktır daha çok detayına girmek isterdim ama yeterince uzun oldu yazı.
oyun bilgisi ve supportta sc ise saydıgım adcler ile kaybetmek aşırı zor ama ihtimal var düşükte olsa karşıdakinin ilah veya senin hata yapman lazımmatchuplara göre çok değişkenlik bir durum ama açıklayıcı olmuş evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?