Wsreborn İle Çıktığınız En Yüksek Rank Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bir çok form kullanıcısına faydalı olabiliceğini düşündüğüm bir konu açmaya karar verdim script i yeni kullananlar neyle nerde nasıl oynayacagını bilmiyor onlar için sizinde fikirleriniz ile herkesin aklındaki soruların silineceğini düşünüyorum.

En Fazla Hangi Rank'a Çıktınız?

Hangi Karakterleri Oynayarak Çıktınız?

Dikkat Etmemiz Gereken Önemli Hususlar Nelerdir?

Herkes kendi fikrini paylaşırsa sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
west master 400 lp ye çıktım adc mid oynayarak oyun bilgisi önemli ezreal zeri vs oynuyorum

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dia 4

Genel itibariyle adc heroları ile karşıya göre alırım ama en sık aldığım şampiyonlar ezreal kaisa ashe lucian
Kanaatimce preyle girmemiz gerekli, hangi rolü oynuyorsak onun bilincinde pozisyon alıp o duruma göre hareket edilmeli örnek adc mainseniz bot kuleyi açtıktan sonra mide yerleşmeyi çoğu oyuncu yapmıyor sağa sola dağılıyor bot Lane sonra sağda solda orman da boş boş geziyor karşı daki ezilmiş adc farma yatıyor sonra ah vah çekiyor bence oyunda en önemli şey map takipi gerekirse farm dalgasını sal takım arkadaşına yardıma koş anlatacaklarım çok ama bunlar yeterli gelecektir bence elom yüksek değil çünkü ban yiyorum mssjwwjehw. İyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Gold olmuştum sonra ban yedim sebebi ise bot hesaptı birde fazla belli etmiştim ama her türlü yiyeceğimi bildiğim için fulledim

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI

Zümrüt 1

Yone (Top lane),Viego,Syndra

Minyon yonetimi,safe oynamayı öğrenmek,kontrol totemi (görüş çok önemli) harita takibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kendi fikrimi de belirtmek istiyorum.

En Fazla Gördüğüm Rank: Dia III

Hangi Krakterleri Oynadınız: Adc (Ezreal,Kaisa,Samira,Vayne)

Nelere Dikkat Etmeliyiz: Ben, Adc oynadıgım için yanımda bir arkadaşımın sup oynaması gerekiyor ve harita tabikinizi çok iyi olması lazım (script bunu kolaylaştırıyor)
oyunu karşı jgya göre oynamaya dikkat etmekte fayda var lanede sc oldugunuz için emin olun mekanik olarak karşıya göre daha üstün olursunuz 2v2 lerde kaybetmek için oyun bilginizin az veya script e az hakim olmanız lazım onun dışında 2v2lerde alıyorsunuz burdaki husuz karşı jg ve mid her ne kadar sc olsanız bile 3v2 kazanmak bir hayli zor eğer botta terör estirirseniz 4v2 ye çıkar ve bu durumdan kaçınmak için harita kontrolu aşırı önem taşıyor bottaki kuleyi aldıktan sonra fight kovalamamanız lazım (fight atmayın demiyorum) kovalamamanız lazım farmda geri düşerseniz oyundan da düşersiniz mid de farmlayama devam edin aynı zamanda koridoru ittirdikçe roam a çıkın (supportunuz ile) emin olun oyuna çok büyük etki ediceksiniz eğer benbim anlattıgım şekilde oynarsanız kazanmanız muhtemeldir eğer karşısı herşeye ragmen full target size oynuyorsa ( kule altı farm alın ) supportunuzuda roam a gönderin bu hem takım hemde sizin için en iyisi olucaktır daha çok detayına girmek isterdim ama yeterince uzun oldu yazı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kendi fikrimi de belirtmek istiyorum.

En Fazla Gördüğüm Rank: Dia III

Hangi Krakterleri Oynadınız: Adc (Ezreal,Kaisa,Samira,Vayne)

Nelere Dikkat Etmeliyiz: Ben, Adc oynadıgım için yanımda bir arkadaşımın sup oynaması gerekiyor ve harita tabikinizi çok iyi olması lazım (script bunu kolaylaştırıyor)
oyunu karşı jgya göre oynamaya dikkat etmekte fayda var lanede sc oldugunuz için emin olun mekanik olarak karşıya göre daha üstün olursunuz 2v2 lerde kaybetmek için oyun bilginizin az veya script e az hakim olmanız lazım onun dışında 2v2lerde alıyorsunuz burdaki husuz karşı jg ve mid her ne kadar sc olsanız bile 3v2 kazanmak bir hayli zor eğer botta terör estirirseniz 4v2 ye çıkar ve bu durumdan kaçınmak için harita kontrolu aşırı önem taşıyor bottaki kuleyi aldıktan sonra fight kovalamamanız lazım (fight atmayın demiyorum) kovalamamanız lazım farmda geri düşerseniz oyundan da düşersiniz mid de farmlayama devam edin aynı zamanda koridoru ittirdikçe roam a çıkın (supportunuz ile) emin olun oyuna çok büyük etki ediceksiniz eğer benbim anlattıgım şekilde oynarsanız kazanmanız muhtemeldir eğer karşısı herşeye ragmen full target size oynuyorsa ( kule altı farm alın ) supportunuzuda roam a gönderin bu hem takım hemde sizin için en iyisi olucaktır daha çok detayına girmek isterdim ama yeterince uzun oldu yazı.
matchuplara göre çok değişkenlik bir durum ama açıklayıcı olmuş evet

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
matchuplara göre çok değişkenlik bir durum ama açıklayıcı olmuş evet
oyun bilgisi ve supportta sc ise saydıgım adcler ile kaybetmek aşırı zor ama ihtimal var düşükte olsa karşıdakinin ilah veya senin hata yapman lazım

aslında detaylı konu aşmak lazım bunun tamamını anlatmak için herkes e faydası dokunur eminimki

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aynı hesapta esnek ustatlık tek çift ise elmas 2 ye kadar cıktım
Botta Samira Jinx Xayah bu 3 lüden hiç vazgeçmeden sürekli oynadım bu arada tanıdık bi sup şart senin sc olduğunu bilmesi daha iyi oluyor
Dikkt etmesi gerekenler bnce herşeye dodge atmamaları gerekiyor bn kiritik skiller hariç Bc q Thresh q nami q gibi skillerde evade açıyorum karsıma luci w dan kaçmaya calısan sc bile gelmişti adam atak yapamıyordu herşyden kaçıcam die sürekli titriyordu hem riskli hemde keyifsiz bu bnm şahsi fikrim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
5 dakika önce dia oldum samira kalista lucian oynuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...