Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
normal elam golddu iyi bi oyuncu değildim, hala değilim. hile ile en fazla elmas 2 ye çıkabildim. şuanda zümrütten yeni elmasa geçtim. önemli olan kendinin iyi olduğun ve sc in avantajını kullanabileceğin bir çar olsun. herşeyi space'e bırakma. Tflerde ya da 1v1 lerde elinde evade için bir kısa sc tuşu olsun. jung için smite çok önemli. Baron ya da ejder çalmak için dünyanın en iyi şeyi olabilr auto smite. Mid tristana oynayarak çıkmıştım deneyebilrsin.
Ben arkadaşımla oynuyorum, bot pre yapıyoruz sürekli genellikle ADC oynuyorum, zaten scriptler en iyi ADC karakterlerinde çalışıyor diye biliyorum.
Görüş ve harita takibi çok önemli kavramalısın ve sürekli gözün harita ve görüşünün olduğu yerlere kaymalı, dışında agresif oynamak yerine safe oynamayı öğrenmen gerekiyor. Bu senin için gerçekten iyi olabilir, scriptle oynamadığında bile farkını anlarsın sadece belirli bir seviyeye kadar cs atıp sonrasında agro yapmak gerçekten faydalı.
Oyun bilgisi çok önemli bende oyun bilgisi zayıf olduğundan şuan da goldum adc oynamayı sevmediğimden mid/top oynuyorum irl yone falan sıklıkla oynuyorum