WSReborn ile evade kapalı şekilde oynamak banlatır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, WSReborn hilesini dodge kapalı kullansam, ban yer miyim sizce? ADC heroları oynayacağım. Bir de fikirlerinizi ve görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. <3

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bechox
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
3. parti yazılım kullandığın için her zaman ban yeme olasılığın var

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dodge açıkken bile ban yeme olasılığın düşük. Kapalıyken ban yiyeceğini hic düşünmüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Her hilenin ban yeme ihtimali %1 bile olsa var ister açık ister kapalı kullan ama kapalı kullanman ban yeme ihtimalini daha da çok düşürecektir.Çünkü reportlandığında birebir olarak izleniyorsun diye biliyorum sistem seni tarıyor gelen güncellemeler de yakalanmama üzerine.Ama sonuç yine aynı ban yeme olasılığın her zaman var.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
oyunun sana vermedigi bir seyi zor la aliyorsan ban yersin bir gun ama hangi gun

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
the ban arrives, there's no way you can use sc for a long time without getting caught. Can turning off Evade slow down the ban process? Maybe, but there's no way to be sure, the only certainty is the ban

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
tabii ki ban yeme ihtimali var ne de olsa oyuna inject olan 3. parti bir yazılım

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
memorynin hileleri sağlam sanmıyorum ban yiycegini ama yeme ihtimalin her zaman var

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
6 aydır aynı hesapta evade kapalı oynuyorum 0 dan kastım şuan plattayım. sıkıntı çıkmadı ban yiyenlerin çoğu evade açtıkları için yiyor bide önerim jinx ve cait oynama

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
It should not be banned, but there is no 100% safe cheating

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
düşük olsada var ama ben hiç yemedim rage oynamama rağmen chatten fazla sc olduğumu söylediler rep falanda yedim ama ban yemedim safe kullanırsan bence yemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...