WSReborn ile evade kapalı şekilde oynamak banlatır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
banwawe gelmeden veya fazla belli insanüstü birşey yaptıysan anlık açılan fazla ticket varsa hesabın inclenmeye girer filan anca yani yarım yıl net yemezsin sonrası sana kalmış

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Sen direk script'i inject ediyorsun oyuna, bunun aslında bir tık evade ile alakası yok ban yiyecek olduktan sonra 3. parti yazılımdan direk yersin. Fakat tabii ki evade kapalı oynadığın zaman fazla belli etmediğin sürece report sayısından ban yeme olasılığın düşer.

Üye
2 HİZMET YILI
Evade yani dodge açıkken ban yeme olasılığın bence bihayli artar çünkü ardı ardına skill atılınca karakter titriyo ve buda script kullandığının büyük bir kanıtı oluyo ama bence evadeyi kapalı tutup oynarsan anlamazlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Atar kral illaki illa dodge degil bazen bi kite atıyor adclerim ikansız yanı ya hiç lee ile oynadınmı bilmiyorum ama insan elinin yapamayacagı hareketleri yapuyor bazen

Üye
2 HİZMET YILI
Kardeşim bakın ban waveye denk gelince her script ban yedirtir bunun yok işte evade kapalı oynuyorum yok işte safe kalıyorum chat yapmıyorum vs. falan hiçbi alakası yok ban waveye denk gelirseniz zaten otomatik olarak ban yiyorsunuz. Ancak ban wave olmadığı zamanlarda olabildiğince evadeyi kapalı tutup karşınızda oynıyan insanlara script olduğunuzu belli etmemeye çalışın. Ban wave olmadığı zamanlarda işe yarar ancak ban wave denilen olay varken script açtığınızda yersin ban kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...