WSReborn ile Kog'Maw nasıl oynanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar main hesabımda lig kasıyorum soloq suplarımla iyi konuşup istediğimi aldıra biliyorum genellikle lulu/yuumi aldırıyorum ama lose oranım win oranımı geçmek üzere yani safe kalıyorum farmlıyorum killde alıyorum ama nedense kaybediyorum ne yapmam lazım trickleri neler bu çarın? öğretirseniz sevinirim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lulu kog maw ile kaybetmek kazanmaktan daha zor reis doğru yoldasın zoru başarıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
karşına nau fln gelmez ise last hit ile farm yapıcaksın jungle geldiğinde space ile gir 2 itemden sonra karşında seni durduracak şampiyon sayısı az ve nilah veya jinx banla karşılarında şansın yok farm yaparken arada bi dürt olmadı özelden yaz yardımcı olayım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar main hesabımda lig kasıyorum soloq suplarımla iyi konuşup istediğimi aldıra biliyorum genellikle lulu/yuumi aldırıyorum ama lose oranım win oranımı geçmek üzere yani safe kalıyorum farmlıyorum killde alıyorum ama nedense kaybediyorum ne yapmam lazım trickleri neler bu çarın? öğretirseniz sevinirim.
Yerine göre safe yerine göre agresif ne farma yatacaksın ne de kill almaya focuslanacaksın

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
sanirim pozisyon alma bilgin oyun bilgin falan yetmiyor, yoksa earlyde 3-4 skorla baslayan kogmaw sc olmasa da cok berbat eger karsidaysa :D

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
eskiden 1v9 atıyordu şuan baya nerf yedi oynanmıyor resmen

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam önerim scyle oynuyorsanız Kalistadır farm yapın ataklarda space basılı tutarak arkaya doğru kaçarak atın mızrakları gerisini hallediyor sc zaten :D

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
i miss you
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
boşver hepsini sen farm çek

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Full dodge atarak adamı caitlarsan 1v9 atarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
lulu kog maw ile kaybetmek kazanmaktan daha zor reis doğru yoldasın zoru başarıyorsun
reis en iyi ikili sıralaması yaparsan ilk 3 hangisi olur?
Post automatically merged:

oyun başı çok zayıf ama erken kasarsa da durdurulmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sanirim pozisyon alma bilgin oyun bilgin falan yetmiyor, yoksa earlyde 3-4 skorla baslayan kogmaw sc olmasa da cok berbat eger karsidaysa :D
evet kanka kogmaw zor çar adcler genelde öyle sadece sc olsa bile yine kendin oynaman lazım tamamiyle oto değil iyiki yoksa oyun oynanmazdı :D

Üye
3 HİZMET YILI
yanına lulu al dümdüz adamlara koş bozuk çar zaten

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Birincisi kogmaw her maç alınmaz nedeni kogmaw tanklara karşı çok güçlüdür, rakipte en az 2 tank varsa düşünmeden alabilirsin ( yanındaki support da iyiyse tabi.) ama sen sc ile oynuyorsan tank yoksa da oynayabilirsin. Jungle tracker özelliğini aç rakip ormancının nerede olduğunu anlarsın gank kolay yemezsin. TFlerde iyi pozisyon alman lazım flash ını kill için atmaman lazım çünkü başka kaçış yeteneğin yok. Rakipte çok çok fazla beslenmiş birisi yoksa %80 kazanırsın oyunları %20 ise şans ( takımının iyi oynaması kötü oynaması gibi )
bu arada rakipte jarvan khazix gibi üzerine atlayacak herolar varsa sakın kog alma

Üye
3 HİZMET YILI
Bazı yerlerde hata yapıyorsundur kanka team fightlarında veya buildlerde ezber build yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...