ssssssssss
Seçkin Üye
Yerine göre safe yerine göre agresif ne farma yatacaksın ne de kill almaya focuslanacaksınArkadaşlar main hesabımda lig kasıyorum soloq suplarımla iyi konuşup istediğimi aldıra biliyorum genellikle lulu/yuumi aldırıyorum ama lose oranım win oranımı geçmek üzere yani safe kalıyorum farmlıyorum killde alıyorum ama nedense kaybediyorum ne yapmam lazım trickleri neler bu çarın? öğretirseniz sevinirim.
mid ap kogmaw????eskiden 1v9 atıyordu şuan baya nerf yedi oynanmıyor resmen
hacı olay o zaten ben nasıl kaybedıyorum anlam veremıyorum yani benim lanem çok iyi gidiyor fakat topta karşıma 25/5 darius gelince bi s@k yapamıyorumlulu kog maw ile kaybetmek kazanmaktan daha zor reis doğru yoldasın zoru başarıyorsun
yok hala çok guclueskiden 1v9 atıyordu şuan baya nerf yedi oynanmıyor resmen
boşver hepsini sen farm çekArkadaşlar main hesabımda lig kasıyorum soloq suplarımla iyi konuşup istediğimi aldıra biliyorum genellikle lulu/yuumi aldırıyorum ama lose oranım win oranımı geçmek üzere yani safe kalıyorum farmlıyorum killde alıyorum ama nedense kaybediyorum ne yapmam lazım trickleri neler bu çarın? öğretirseniz sevinirim.
yeni bufflandı çar knkm şu an meta diye biliyorumeskiden 1v9 atıyordu şuan baya nerf yedi oynanmıyor resmen
reis en iyi ikili sıralaması yaparsan ilk 3 hangisi olur?lulu kog maw ile kaybetmek kazanmaktan daha zor reis doğru yoldasın zoru başarıyorsun
oyun başı çok zayıf ama erken kasarsa da durdurulmazArkadaşlar main hesabımda lig kasıyorum soloq suplarımla iyi konuşup istediğimi aldıra biliyorum genellikle lulu/yuumi aldırıyorum ama lose oranım win oranımı geçmek üzere yani safe kalıyorum farmlıyorum killde alıyorum ama nedense kaybediyorum ne yapmam lazım trickleri neler bu çarın? öğretirseniz sevinirim.
evet kanka kogmaw zor çar adcler genelde öyle sadece sc olsa bile yine kendin oynaman lazım tamamiyle oto değil iyiki yoksa oyun oynanmazdısanirim pozisyon alma bilgin oyun bilgin falan yetmiyor, yoksa earlyde 3-4 skorla baslayan kogmaw sc olmasa da cok berbat eger karsidaysa
bayağı mantıksız.mid ap kogmaw????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?