Wsreborn ile yüksek eloya hangi çarlarla çıkabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet başlıkta yazdığı gibi hangi çarlarla kolayca yüksek eloya çıkabilirim ? Genelde top da oynuyorum aatrox,irelia vs. fakat en baba zümrütü gördüm böyle ustalığa falan çıkabileceğim scnin iyi çalıştığı çarları yazar mısınız ?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Çıkabileceğin elo oynadığın karakterlerle değil oyun bilginle orantılı. Onun dışında tier listlerdeki karakterlere odaklanabilirsin. Mesela Irelia iyi bir koridor karakteriyken takım savaşlarında oto atak vurmak durumunda kaldığı için pek efektif değil. Toplane oynamak da pek mantıklı değil elo kasmak için, midlane veya jungle daha uygun olacaktır şahsi fikrim. Toplane'de kalmak istiyorsan Yone, Gwen gibi karakterlere bir bak.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ezreal

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
yüksek elolara çıkıldığında eğer sc yi belli etmeden oynamayı öğrenemediysen yüksek ihtimal daha yukarısını göremeden banlanırsın.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yanına leona gibi supportlar alarak botta samira nilah oynayabilirsin. Mid içinse yone güzel oluyor ama dediği gibi arkadaşların oyun bilgisi önemli matchup bilgisi vs bunlarla rahat master olursun eğer oyun bilgin yoksa zümrüt 1 e kadar çıkarsın en fazla. Kalista ve xayahta güzel. Ama eğer jg mainsen çok rahat üst lige çıkarsın oto çarp oldugu için objektif kaçırmıyorsun. Eğer düşük elodaysan karthus kindred gibi çarları oynamanı tavsiye etmem çünkü takımın gelmezse 1v1'lere çok geri düşüyorsun daha çok 1v1 güçlü şampiyonlar öneririm. Noc pek bir scriptlik olayı olmasada 1e 1 i kuvvetli o yüzden tercih edebilirsin. Ama dediğim gibi takıma ihtiyaç duyan ormancıları oynamanı önermiyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Top lanede darius gerçekten güzel oluyor. Ulti hasarın yeter yetmez zaten script otomatik ulti basıyor, aşırı hızlı 5 kanama bırakabiliyorsun, q kaçırmıyorsun. Yani ben şuan euw dia2-master arasında oynuyorum flexte arkadaşlarımla. Bazen benden kaynaklı olarak lose alsam da scriptten yana sorun yaşamadım. Denemeni öneririm, ha ban olayına geleceksek trde hilesiz dodge attığında bile sc deniyor report atılıyor, euda o kadar report atmadıkları için ban yemen biraz daha zor oluyor (şahsi fikrim)

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Eğerki karthus oynamayı biliyorsan objektiflere oynayarak güzel oyun takibi ile rahatlıkla çıkarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
twitch bence sc ile iyi gidiyor güzel bir oyun takibiyle çıkabilirsin

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Kasabildiğin her heroyla çıkabilirisin oyun bilgine ve bilğine ihtiyacın olacak

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sadece car yetmez oyun bilgisi de lazim botta oynuorsan ashe kaisa tavsiye edebilirim jung da kartush mid de victor syndra orianna topta yone kayle

Üye
2 HİZMET YILI
yüksek elolara çıkıldığında eğer sc yi belli etmeden oynamayı öğrenemediysen yüksek ihtimal daha yukarısını göremeden banlanırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
chardan ziyade laning bilgisini ogrenmelisin ne zaman girecegini bilmelisin kimi zaman girmemeyi lanei freezelemeyi vesaire gibi etkenlerle kolay rank atlarsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Çıkabileceğin elo oynadığın karakterlerle değil oyun bilginle orantılı. Onun dışında tier listlerdeki karakterlere odaklanabilirsin. Mesela Irelia iyi bir koridor karakteriyken takım savaşlarında oto atak vurmak durumunda kaldığı için pek efektif değil. Toplane oynamak da pek mantıklı değil elo kasmak için, midlane veya jungle daha uygun olacaktır şahsi fikrim. Toplane'de kalmak istiyorsan Yone, Gwen gibi karakterlere bir bak.
katılıyorum bencede güzel yorumun teşekkürler

Üye
2 HİZMET YILI
karaktere çok bağlı değil çok karakter değiştirmeden daha profesyonel oynamaya bak

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
scden daha çok oyun bılıgısı gerekıyor knkı sc bıyere kadar yeterlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...