WSReborn'de oyunu girip hileyi çalıştırdığımda lol donuyor ve asla bir şey yaptırtmıyor (görev yöneticisi açtırtmıyor alt tab attırtmıyor) bu sürekli olmuyor mesela 10 oyunda script açıyorsam 2sinde falan yaşanıyor bu durum bu durumu nasıl çözerim?
windows sürümünden kaynaklı olabilir belkide bazı sürümlerde stabil çalışmayıp crash atıyor sürümün nedirWSReborn'de oyunu girip hileyi çalıştırdığımda lol donuyor ve asla bir şey yaptırtmıyor (görev yöneticisi açtırtmıyor alt tab attırtmıyor) bu sürekli olmuyor mesela 10 oyunda script açıyorsam 2sinde falan yaşanıyor bu durum bu durumu nasıl çözerim?
windows 10 sürümümwindows sürümünden kaynaklı olabilir belkide bazı sürümlerde stabil çalışmayıp crash atıyor sürümün nedir
evde olmadıgım icin düşük sistemli bir bilgisayarda oynuyorum çok yeterli olmadığını söylesem yeter sana büyük ihtimal de sorun bundan kaynaklanıyor olabilirAyrıca sistemin de yetersiz olabilir sistemini de yazarsan iyi olur.
config falan kullanıyor musunwindows 10 sürümüm
Post automatically merged:
evde olmadıgım icin düşük sistemli bir bilgisayarda oynuyorum çok yeterli olmadığını söylesem yeter sana büyük ihtimal de sorun bundan kaynaklanıyor olabilir
DirectX ve C++ Redistributable'ları tekrar kurup bi deneyin, Drawingleri kapatırsanız belki sorun düzelebilir.windows 10 sürümüm
Post automatically merged:
evde olmadıgım icin düşük sistemli bir bilgisayarda oynuyorum çok yeterli olmadığını söylesem yeter sana büyük ihtimal de sorun bundan kaynaklanıyor olabilir
kullanıyorum ama kullanmadan önce de bu olay yaşanıyorduconfig falan kullanıyor musun