tesekkurler hocam seversin umarimSupportumuzun configini denemeden olmaz eline sağlık
beypazari.cc uploadedGeldi ya adam geldi
ssh kardesim sirri bozmasana yaAbi eyvallah sayende challenger olcam
rehberler de var forumda, ikisi de isine yarar bence. 1 haftalik ogrenme sureci sonrasi keyifli fazlasiyla.videoları izledikten sonra tekrardan lole başlasam mı ki diye düşünmüyorum değil aslında sc kullanmayı ve yapmayı hiç bir şekilde bilmiyorum sadece oyun bilgim var ama nasıl ederiz bu işi
Şimdi high elo düşünsün
sinirlerim bozuldu bu akşam başlıyorum main hesapla girmek mantıklı mı yoksa sıfırdan mı açayımrehberler de var forumda, ikisi de isine yarar bence. 1 haftalik ogrenme sureci sonrasi keyifli fazlasiyla.
sifirdan ogrenmek bence daha iyi bu banlar varken.sinirlerim bozuldu bu akşam başlıyorum main hesapla girmek mantıklı mı yoksa sıfırdan mı açayım
@Adc Main yardim etti confige, o yuzden yemissindirabi configi kullandım robloxtan ban yedim
c:\wsreborn klasorunun icine.Bu config'i hangi klasöre atıyoruz?
c:\wsreborn klasorunun icine.
teşekkür ederim güzel düzenlemişsin. ne zamandır menüyü nasıl kapatacağımı araştırıyordum.c:\wsreborn klasorunun icine.
sag ustteki menu mu acaba?teşekkür ederim güzel düzenlemişsin. ne zamandır menüyü nasıl kapatacağımı araştırıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?