Üye
öğrendikten sonra keyifli olur gibi bu scriptler
reis sen config yaparsında denemezmiyiz ya eline sağlık![]()
haha, tesekkur ederim.OLUM SONUNDA LAN SONUNDA :asdÜĞŞ 1 HAFTADIR BU ANI BEKLİYORUM HERKESE SORDUM EVADE DODGE ATMIYOR DİYE ADC MAİN BİLE CEVAP VEREMEDİ SEN ÇÖZMÜŞTÜN VE CONFİG ÇIKARTMIŞSIN HEMEN DENİYORUM ELİNE SAĞLIK <3333 @kaanbby
( bide bunun tamamen rage hali gelse müq) <3
evadesi tahmin ettiğim gibi mükemmel <3 sadece tierlist ve video eklenmesi lazım benim düşünceme göre configde bir sorun yok.bu arada, deneyenler fikrini belirtir ise sevinirim.
klip atarsan eklerim neden eklemeyimevadesi tahmin ettiğim gibi mükemmel <3 sadece tierlist ve video eklenmesi lazım benim düşünceme göre configde bir sorun yok.
Tier list zaten mevcut değil mievadesi tahmin ettiğim gibi mükemmel <3 sadece tierlist ve video eklenmesi lazım benim düşünceme göre configde bir sorun yok.
x tusu ile son vurus atıyordu. tuş takımını ne yaptın?klip atarsan eklerim neden eklemeyimkendim cok nadiren giriyorum oyuna.
x tusu ile son vurus atıyordu. tuş takımını ne yaptın?
i have added for englishMany here would apreciate that this kind of post should be posted in english too.
tesekkurler, ufak bir kac degisiklik yaptim, tekrar deneyebilirsin istersenDün sohbette yorumlamıştım. Eline emeğine sağlık fakat dodgeyi açınca fark ettim. Bence bi düzenleme gelmesi lazım çok fazla titriyor. Onun harici 10 numara. Eline emeğine sağlık tekrardan <3
indirme baglantisina tikladiginda hosuna gidecek seyler goreceksinbu config ateş ediyor adamım
indirme baglantisina tikladiginda hosuna gidecek seyler goreceksin![]()