- Konuyu başlatan
neither false nor fake
Emektar Üye
im glad to you like itthis config is really good, the dodge is so smooth. thanks for making it
im glad to you like itthis config is really good, the dodge is so smooth. thanks for making it
brom, dodge only dangerous tuşlarını space yerine random başka bir tuşa atar isen dodgelamadıklarını da dodgelar. şuan oyun yüklü bile değil, bir süre ellemem sanırım.@kaanbby config ilk çıktığından beyri bunun tamamen rage hiçbir skill yemeyen halini bekliyorum ne zaman gelir kral![]()
tamamdır teşekkürler <3brom, dodge only dangerous tuşlarını space yerine random başka bir tuşa atar isen dodgelamadıklarını da dodgelar. şuan oyun yüklü bile değil, bir süre ellemem sanırım.
pek anlamadim ama dogru anladiysam evet.şimdi config i yükledik diyelim,oyuna hileyi açmak için WSReborn un memoryUI dosyasını yükleyip açıp sitedende hileyi yükle diyip oyuna hileyi enject etsek açarsak otomatik olarak config ayarları yapıyo mu ?
Demek istedigim; lol WSReborn hilesini config yüklendikten sonra açarsak,maçta oynadigimiz carin ayarini kendi mi yapiyor config ?pek anlamadim ama dogru anladiysam evet.