- Yasaklandı
her heroya özel ayarlı, hero hero kapatman gerekiyor, ya da c:\wsreborn\config\skinchanger_skinchanger dosyasini silin.skin hilesi istemiyorum ama sürekli otomatik açılıyor ? yoksa hero hero mu kapatmalıyız ?
tamamdır teşekkürler birde viktor da problem var sanırım v bastıgımda adamıda dürtmesi lazım ken dürtmüyor ve saçam e ler atıyorher heroya özel ayarlı, hero hero kapatman gerekiyor, ya da c:\wsreborn\config\skinchanger_skinchanger dosyasini silin.
FarmHarass olduğu için hem farm alırken hem de rakibi dürtmeye çalışıyor. Viktor oynarken koridoru itmek pek mantıklı olmadığı için Mixed Mod ile oynuyorum ben, FarmHarass'ı kapatabilirsin. Onun dışında rakibi dürter, sadece manan azdır, gank falan yersem kaçabileyim diye bir q ve bir w'luk mana saklıyor script. Onu da Harass menüsünden ayarlayabilirsin.tamamdır teşekkürler birde viktor da problem var sanırım v bastıgımda adamıda dürtmesi lazım ken dürtmüyor ve saçam e ler atıyor
hwei ne zaman gelcek kanka cfg ye
Scripte bu karakterlerin logici gelmediği sürece ben ekleyemem.Briar cfg gelir mi?