Çözüldü WSReborn Kai'Sa W'sünün isabeti nasıl arttırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kai'Sa W isabeti artması için ne yapabilirim? Komboda değil de harassda çok alakasız W'lar atıyor. Highdan yukarı çekmeyi denedim, pek etkili olmadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Kai'Sa W isabeti artması için ne yapabilirim? Komboda değil de harassda çok alakasız W'lar atıyor. Highdan yukarı çekmeyi denedim, pek etkili olmadı.
Merhabalar, isabet artışını high'dan yukarıya çekmeniz oyun içi kombo yaparken W atmasını,ve buda rakip ile trade'e girdiğinizde ölmenize sebep olabilir "PredictionCore" yerinden predict'inizi değiştirmeyini deneyin işe yarayacaktır.
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ben kendim atıyorum W'yu. Very High da yapsan çok saçma atıyor çünkü

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arttırırsan hiç atmamaya başlar bunu sebebi tutturacağı zaman atmaya çalışmasından dolayı o yüzden high'da veya daha da azaltabilirsin evet haklısın abuk subuk yerlere atıyor bazen

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar, isabet artışını high'dan yukarıya çekmeniz oyun içi kombo yaparken W atmasını,ve buda rakip ile trade'e girdiğinizde ölmenize sebep olabilir "PredictionCore" yerinden predict'inizi değiştirmeyini deneyin işe yarayacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...