Çözüldü WSReborn Kalista E attıktan sonra rakibin kalan canını görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba, Kalista'da "enemy HP after e" tarzında bir seçenek vardı. E attıktan sonra rakibin kalan canını gösteriyordu. Son güncellemeyle birlikte ne drawings kısmında ne başka bir yerde bulamadım bu ayarı. Kaldırıldı mı acaba?

Not: Daha önce açılan benzer bir konuda, böyle bir şeyin olmadığını söyleyenler olmuş lakin aylardır bu şekilde oynuyorum, benzer bir seçenek Twitch E'sinde de vardı diye hatırlıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
enable classic damage drawing veya bu tarz bir ayar olmasi lazim, acmayi dener misin? bende sikintisiz gozukuyor, kalista menusunden de e max damage ve e damage ayarlarini ac.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Reis adc mainin configinde hala çalışıyor onunkini kullan sorun çözülür

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bu olay configle alakalı değil draw kısmında damageyle ilgili olanları antrenman modunda aç kapa yaparak dene hangisi gösteriyorsa onu aç

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Shift'e basılı tutun en üstteki "wsreborn" alanına gelin orada "use classic damage" tiklidir onun tikini kaldırın istediğiniz şekilde olacaktır

Son düzenleme:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba, Kalista'da "enemy HP after e" tarzında bir seçenek vardı. E attıktan sonra rakibin kalan canını gösteriyordu. Son güncellemeyle birlikte ne drawings kısmında ne başka bir yerde bulamadım bu ayarı. Kaldırıldı mı acaba?

Not: Daha önce açılan benzer bir konuda, böyle bir şeyin olmadığını söyleyenler olmuş lakin aylardır bu şekilde oynuyorum, benzer bir seçenek Twitch E'sinde de vardı diye hatırlıyorum.
play twitch xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...